baku

(3 wyniki)
  • Wiec dzisiejszego poranka szedlem na rozmowe o prace po dosc obfitej i ciezkostrawnej kolacji wczoraj. Niestety podczas rozmowy moj brzuch dal o sobie znac i wymsknal mi sie "cichaczyk", ktory pozostalby nieodnotowany przez prowadzacego rozmowe gdyby nie fakt, ze okazal sie zgubny w zapachu. A, ze w pokoju bylo nas tylko dwoch, nie mam watpliwosci,ze telefon od przyszlego pracodawcy juz do mnie nie zadzwoni. A Wam przydarzyly sie jakies sytuacje zwiazane z bakami, wiatrami, pierdami cz...
  • Witam was, Pryszczyki Złote Na wierszowanie mam dziś ochotę! Wszyscy rymują wokoło mnie, Więc ja nie mogę wyłamać się! Mój blog wspaniały, Jarosz zuchwały, Anita nudna, a praca żmudna. Wstałem dziś rano, świniom jeść dałem, Łoże zaścieliłem i się zadumałem... Życie to bagno, se pomyślałem, I do Anity zatelefonowałem. Anita na to: - Nie zrzędź, Jaroszu, Życie to bagno, lecz tylko po troszu Świnie twe żyją, i kury też, Czego ty więcej od życia chcesz?! Tak więc już kończę, szyku...
  • Napisalem kilka skeczy,ktore dla mnie są smieszne.Oprocz mnie czytaly je 3 osoby.Jednej sie bardzo podobalo,a dwom zupelnie nie.Wklejam tu jeden z nich bardzo was prosze napiszcie co o tym myslicie,bo chce wiedziec czy jest sens robic cos na wieksza skale.Niektore z tekstow w ponizszym skeczu jest podobno autentycznych,kiedy egzaminy teoretyczne na prawko zdawalo sie ustnie. Prawo jazdy.Co by bylo gdyby Sokrates byl nieco zfrustrowanym egzaminatorem na prawo jazdy. Na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się