Forum eDziecko edziecko Niemowlę
ZMIEŃ
      baku

baku

(8 wyników)
    • Wiem, że to śmiesznie brzmi. Mój trzy miesięczny synek od tygodnia zaczął łysieć nad uszami. Najpierw zniknęły mu baki a teraz widzę że i nad uszkami nie ma włosków - 3 cm nad nimi jest kompletnie łysy. Słyszałam, że dzieciom wycierają się włoski z tyłu (tak też ma mój synek - taką 2 cm łysą dziurkę) ale na bakach i nad uszkami niemożliwe żeby se wytarł. Jeśli ktoś miał podobny przypadek proszę o odezwanie się. Pozdrawiam
    • Moja Nadia puszcza bardzo smierdzace baki (kupki tez robi rzadkie ale nie ma biegunki). Czy to normalne, czy Wasz dzieci yez tak robia?( Nadia skonczyla 2 mies.)
    • Dziewczyny, mam ostatnio problem z wygazowaniem mojej corci (4,5m). Ostatnio przy niektorych bakach zaczyna tak strasznie plakac jakby jakis okropny bol nagle ja dopadal. Placz zrywa sie nagle i to od razu na calego. Nie pojekuje, a potem beczy, tylko od razu potwornie placze. Pare razy sie tak wystraszylam, ze moze cos sobie zlamala bo tak bardzo zaczela plakac. Dopiero ostatnio zauwazylam ze taki alarm jest jak pojdzie baczek. Nie wiem co z tym zrobic i jak jest tego przyczyna. ...
    • nie wiem juz co sie dzieje ma juz 8 msc a ciagle sie napina ma bolace baki co to moze byc juz nie mam pomyslu co robic. pediatra ciagle mowi przejdzie ale to jest nie do wytrzymania bawi sie a raptem placz i cala jest napieta. co robic doradzcie. pozdrawiam
    • Od jakiś 2 tygodni mój synek puszcza bardzo śmierdzące bączki. Nie wiem czy nie jest na coś chory - obserwując go jednak- wygląda i zachowuje się jak zdrwiutkie dziecko. Czy wasze maluszki też tak prykają? Dodam, że mój synek ma skazę - może to jest przyczyną?
    • Dziewczyny pomozcie, moja coreczka - 4 tygodnie co noc przez sen jeczy i zwija sie, raczkami drapie sie po twarzy, widac ze cos ja meczy i boli, na poczatku robi to przez sen, potem sie wybudza i tak jest cala noc:( Czy to sa gazy i kolki, jak uwaza nasza Health Visitor czy powinnam isc z nia do lekarza?Dajemy Infacol od 2 tyg ale nie wiem czy to cos daje. Tutaj w UK maja troche luzne podejscie,a w Polsce bedziemy dopiero we wrzesniu. Dodam ze w dzien tez widac ze ja czasem meczy brzuszek...
    • ...zaraz zostane odeslana do wyszukiwarki, ale niech tam. Moj maly (dwa miesiace) juz piaty dzien nie robi kupy :-( Zaczynam juz dostawac obsesji - ciagle wacham mu tylek, w nadziei, ze sie zalatwil :-9 Ostatnia kupe zrobi w piatek rano (po dwoch dniach nierobienia) i byla to naprawde potezna dawka. I od tamtego czasu cisza. brzuszek go pewnie pobolewa, ale to mial i wtedy jak sie zalatwial. Czasem steka i czerwienieje na buzi jakby nie mogl sie wyproznic. Puszcza tez bardzo czesto...
    • Mój 6 tygodniowy synek nie ma mocnej kolki za to ma problemy z oddawaniem gazów i to przez cały dzień. Często budzi się płacząc cały naprężony. Pomaga mu tylko spanie na brzuszku, ale w tedy cały czas ktoś musi przy nim być. Bardzo mi go szkoda. Czy jak skończy te magiczne 3 miesiące wzdęcia też ustąpią?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się