baku

(3 wyniki)
  • Czy to moze byc powodem że nie uruchamia mi się WMP?Prosze o pomoc jak sie tego pozbyc.
  • Trochę poczytałam forum, wlasnie planuje uzyc kaspersky Komputer ostatnio strasznie wolno chodzi, nie uruchamiają się niektóre strony, niektóre po uruchomieniu mają komunikat - brak odpowiedzi. Gdy zaloguję się do poczty na portalu - nie mogę się wylogować - po prostu funkcja wyloguj nie działa! ale przejsc na inne strony mogę. Czy mozliwe, zeby komp wysylal cos na fora, ktore czytuje? Wlasnie zostałam na jednym z for zablokowana za wysylanie spamu :((( a nie pisalam tam jakis ...
  • wirusem czy czymś innym na moim komputerze... wyskakuje ciągle takie coś: img196.imageshack.us/img196/3787/wirrrer.jpg robiłam skan AdAwarem i pousuwał kilka rzeczy, ale to nic nie dało. potem jeszcze programem a-squared Anti-Malware i też nic, ciągle wyskakują te komunikaty że mój komp wysyła jakieś maile ze spamem. poza tym o wiele częściej zawiesza się, pojawiają się błędy... proszę o pomoc, co teraz z tym zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się