batu

(12 wyniki)
  • dziś Kasperski wykrył coś takiego 2010-04-09 20:22:16 Nie może zostać usunięty: Trojan.BAT.Agent.vf C:\WINDOWS\SYSTEM32\fjhdyfhsn.bat Proszę o sprawdzenie loga : wklej.org/id/313064/
  • Witam! Po użyciu ComboFixa mam taki log: wklej.org/hash/5d3c559fcc/ Niby jest dobrze, wróciła np opcja "pokaż ukryte pliki", ale na moje oko to z tym systemem nie jest do końca OK. Powinienem coś jeszcze zrobić? Pozdrawiam! :-)
  • prosze ,sprawdzcie mi to .Komp mi ledwo chodzi ...otwieram go ,otwieram radyjko i czasem na starcie komunikat ze brakuje pamieci i powinnam zamknąc kilka programów-nie zdązyłam nic otworzyc !W programie Outlooku Ekspresie od czasu do czasu ,ze folderu z listami odebranymi nie mozna otworzyc z braku pamięci!Wszystko co umiałam zrobic Nortonem, Adaware,defragmentacja itd - zrobiłam.Więcej nie potrafie .Poradźcie ,zanim wezwe kogos z serwisu ,bo lubie sie i sama czegos nauczyc .Pozdro...
  • po uruchieniu kopmputera przegladarka (firefox) chciala sie polaczyc sama z siebie z jakas strona, po czym Avast pokazal: Sign of "VBS:Malware [Html]" has been found in " www.mt-download.com/mtrslib2.js" file. i zaproponowal zablokowanie strony. co tez zrobilem. w tym samym czasie cos mi sie sciagnelo na twardy dysk i rozpakowalo automatycznie (self extracting RAR archive): Extracting start_virus_over.gif Extracting symantec.css Extracting symantec-scan.html Extracting r.bat ...
  • Witam Avast wykrywa mi trojany,przy każdym podłaczeniu do internetu i potem w trakcie, najczęściej pojawia sie napis "nope.dll", system32, system volume... od razu te trojany usuwam, ale ciągle wracają. Przeskanowałam avastem, ad-aware, SUPERAntiSpyware Free Edition i nic nie wykryło, porty wwdc mam zamknięte (kiedyś już coś takiego usunąłam właśnie skanem i zamykając porty, ale teraz to nie działa). Nie wiem jak to usunąć. Proszę o pomoc.Dzięki.
  • komp sie muli i liczna ilos komunikatów zaraz po uruchomieniu komputera, ze czegos tam brakuje. Pr\egladarka zanim sie otwozy to trzeba potwierdzic kilka komunikatów zezwalajacych na otwarcie. tu jest link do logo z dr,curelt, otl, otl (przed); wklej.org/id/255825/ otl (po); wklej.org/id/255824/ dr.curelt; wklej.org/id/255827/
  • Bardzo proszę o pomoc. Komputer zawiesza się co chwilę na 5-7 minut, sam się wyłącza, przeglądarka otwiera jakieś podstrony z "yahoo" pomimo, iż nigdy z "tego" nie korzystałam - nie można normalnie pracować. Ten post juz piszę z 10 minut, bo ciągle "wiesza". OTL: wklej.org/id/495508/ za chwilę wkleję GMER
  • Witam Mieszkam we włoszech i mam internet ADSL z Tele2. Jednak od jakiegoś czasu ciągle mnie rozłącza i próbuje się połączyć z połączeniem co zwie sie itypv. Co jakis czas w polaczeniach wyskakuje to mimo że kasuje. to mój log z Hijack: wklej.org/id/369361495d Kaśka
  • Mam 5-6 trojanów (Win32.Crypt.....) i nie wiem jak je usunąć. Dodam że próbowałem już fdisk /mbr i format /u. Po zainstalowaniu windy i sterowników, jak się łącze z netem to zamula mi (prawdopodobnie wysyła mi z kompa mnóstwo danych z maksymalną prędkością powodując że nie mogę nawet załadować strony). Proszę o pomoc!
  • mIRC?(8)

Mam Windows 2000 i ostatnio po uruchomieniu kompa ładuje sie takie okienko z napisem mIRC - rozumiem, że jest to wirus? (przeskanowałem antywirusem i usunąłem wszystkie patogeny, jak ten syf usunąć jeśli antywirus nie pomaga?). Dodam tu jeszcze, że czasami ładują się dziwne strony (bez mojej ingerencji).
  • osobie ktora mnie neka glupimi mailami. Powiedzcie co zrobic? a moze ktos zrobi to za mnie i bedzie mial ubaw?
  • Jak najlepiej zabespieczyć swoje e-maila kożystając z programu pocztowego Outlook Express

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się