batu

(3 wyniki)
  • na ulicy j. słowackiego 20, jest kamienica. jej właściciel, mając za nic prawo i obowiązujące w tym zakresie przepisy, pod pozorem renowacji, skuł zabytkowy fronton budynku. teraz, wynajmuje odnowione pomieszczenia za grubą forsę, absolutnie nie przejmując się tym, że złamał prawo. co więcej - nie przejmuje się tym ani prokuratura, ani pracownia konserwcji zabytków. nie przejmują się też ci wszyscy "obrońcy starego piotrkowa", lubujący się w toczeniu zbutwiałych polemik na tematy ...
  • Mało brakowało, aby w wyniku referendum odsunąć w Piotrkowie od władzy złodziei i nieudaczników. Kilkanaście tysięcy wyborców powiedziało im "precz", ale oni nadal siedzą! Apelowałem i ja o udział w głosowaniu, lecz zabrakło trochę głosów. Więc niech ci głupcy, co w tamtą pamiętną niedzielę pierdzieli w chałupach, teraz skorzystają z okazji i milczą. Pozostaje tylko czekać cierpliwie na dojście do władzy jakiegoś dyktatora, którego wyda wreszcie po dziesiątkach lat posuchy Polska ...
  • Gdzie te wszystkie dyskutanty? Gdzie te posty? Gdzie te nicki? Atmosfera opadła do zera i gadać nie ma o czym, prawda? Gdzie te michy, gdzie te pich? Gdzie te panie ładne i panowie brzydcy? Gdzie te baty na radę i witttttki, pitttttki? Oto polski zapał właśnie. Słomiany. Wiedziałem, że tak będzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się