Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      batu

batu

(72 wyniki)
    • Byłam dziś w galerii Malta i okazuje się, że jedyny w Poznaniu salon Bata jest zamknięty. Nie wiecie, czy może planowane jest otwarcie w innej galerii? Bardzo lubię ich buty, można oczywiście kupić online, ale zawsze lepiej przymierzyć. Podobnie zresztą zniknął sklep Pretty Girl, jedyny w Poznaniu :(
    • pierwszy raz słyszę o tej firmię a chciałabym sobie zamówić ich buty na stornie internetowej. Jakiej są jakości?
    • Która z firm ma lepszej jakościowo buty? Upatrzyłam sobie kowbojki na niskim obcasie czarne Caprice (chyba tak to się pisze) i czarne botki na 7 cm. obcasie Baty i nęka mnie ból spowodowany wyborem. Co ciekawsze na ten sezon i czy warto kupić buty Baty za 350 zł. bo firma nie ma dobrej opinii. Pomożecie choć trochę?:)
    • Bata(38)

Hmm.. wszystko pięknie ładnie, dopóki nie kupi się tam butów. Niestety nawet w opinii samych srzedawców są to buty do "stania nie do chodzenia". Firma jak najbardziej uwzględnia zwroty, bo musi, takie są przepisy! to klient decyduje czy chce wymiany czy zwrotu kosztów, chyba że firma niezwłocznie dokona naprawy. Konkluzja: niska jakość za wysoka cenę, niestety, nie polecam.
    • Bata to dla mnie górna półka ale jakby miały być dobrej jakości to przeboleję te 150-200zł. Jest duża różnica pomiędzy butami z Baty a takimi za 70zł z CCC czy Deichmanna?
    • Witajcie,czy ktoś z was miał"przeboje" z Batą gdzie wina ewidentnie leżała po stronie sprzedawcy?Kupiłam balerinki,chodziłam w nich zaledwie 3 miesiące,czubki się poodklejały i pięty złożyły w harmonijkę.Rzeczoznawca uznał reklamację za bezzasadną,że nie wkładałam ich z łyżką a odklejone czubki sa od uderzania w twarde podłoże.Ja jestem innego zdania i czy mogę próbować odwołać się od decyzji i ewentualnie skierować sprawę do federacji konsumentów?Bo tego cholercia nie daruję ,zwłaszcz...
    • jak oceniacie jakość? spodobała mi się torebka, zastanawiam się czy kupić (159zł). czasem noszę książki lub inne ciężkie rzeczy w torbie, więc zależy mi na solidnym wykonaniu. czekam na opinie. pozadrawiam.
    • zamierzam kupić kozaki z Baty. Przejrzałam forum i raczej nie macie dobrego zdania o tej marce... A może po prostu te pozytywne głosy jeszcze się nie odezwały? Moja siostra ma półbuty z Baty i jest zachwycona.
    • Buty Bata(21)

Co sądzicie o butach firmy Bata?
    • Witam :) Dziewczyny, pewnie zaraz posypią się posty, że Bata to żadna marka ;), ale chciałam się dowiedzieć, co sądzicie o tych butach, a w szczególności o tym modelu www.bata.pl/artykul/71797 Podobają się Wam?
    • Co o nich myślicie? Ładne? Mi się ta czaszka nie podoba,ale jest malutka więc może przejdzie;P Miałyście kiedyś buty z Baty? Wygodne..? www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=41&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=6&tipslist=
    • Kupiłam sobie w listopadzie czarne kozaczki tejże firmy byłam w nich z 6 razy zszedł kolor podeszwy, wierzchników i obcasów zrobił się kremowy kosztowały 499zł więc złożyłam reklamacje przyszła odpowiec, że zdarcie podeszw jest rzeczą naturalną i nie jest to wada, naprawa należy do mnie. Wkurzyłam się okropnie i napisałam pismo o powtórne rozpatrzenie reklamacji, że wadą obuwia nie jest zdarcie podeszw itd co jest wadą usuwalną tylko wadą jest zmiana koloru podeszw i wierzchników ...
    • Czesc, oglądałam dzis w Bacie wiosenne kozaki. Strasznie mi się spodobały ale cena trochę wysoka jak dla mnie... A jak Wam się one podobaja? w rzeczywistosci są os jasne, takie bardziej pastelowe brązy. www.bata.pl/artykul/75936
    • Mam 2 sprawy: - kupilam bluzeczke w H&M. nie w przecenie, normalna cena. wrocilam do domu i zalozylam i jednak to nie to. metek nie odrywalam, paragon mam. W jakim czasie moge dokonac zwrotu i czy moge to zrobic w JAKIMKOLWIEK sklepie H&M czy tylko w tym, gdzie kupilam? - moj chlopak kupil buty w Bacie i po 2 miesiacach ma dziure (!) w podeszwie mimo normalnej eksploatacji (chodzi w nich pon-pt do garnituru, w weekendy juz nie, bo nosi sie na sportowo). ja rozumiem, ze on szyb...
    • Kilka dni temu kupiłam w Bata buty przecenione ze 150 zł na 75 zł. Spodobały się koleżance z pracy, wczoraj pojechała do sklepu Bata w innym centrum handlowym, a tam te same buty po 99 zł. Na dodatek, sama byłam świadkiem, gdy jedna babka zwracała ekspedientowi uwagę, że w dniu poprzednim kupiła w innym sklepie buty w cenie o połowę niższej niż w tym salonie. Obiecał zwrócić uwagę koleżance, która wprowadza obniżki cen. A ja w swojej naiwności sądziłam, że dany produkt w całej s...
    • ok miesiac temu kupilam w Bacie buty, byl to jeden z przecenionych modeli, czesto tam przeceniaja jakies modele a ze ten mi sie naprawde spodobal skuszona takze przecena kupilam buty sa na obcasie sznurowane, dlugosci do kostki wiadomo ze nie sa to buty typowo zimowe ale jednak moim zdaniem sa wiosenno-jesienne czylu powinny wytrzymac ale pisze juz co sie stalo kilka razy je zalozylam kiedy bylo cieplej, jak bylo sucho wsyztsko ok, ale wiadomo jak ostatnio pogoda platala figle- przymroze...
    • www.bata.pl/catdetail.php?&catItem=1&selId=&action=&techId=&brandId=&size=&price=&art_number=&a_page=11&tipslist= Może ma któraś takie? Ciekawe czy wygodne są. Nie ma w moim mieście Baty dlatego chciałabym zamówić. Co o nich myślicie??
    • cogdziezaile.pl/obrazek.php?id=1393 Tylko ta kokardka mi nie pasuje i te strzepienia cos nie tak :(
    • Jakie macie opinie na temat butów tej marki?
    • hej! mam problem. Dziś w Bacie przymierzałam super kozaki i w sumie jestem zdecydowana na ich zakup ale.... po powrocie do domu oglądałam sobie je jeszcze raz na stronie Baty i co widzę - podpis kozaki letnie. Co to ma być? Są ze skóry, wysokie, cena ponad 400 zl i letnie? Kto w takich butach latem chodzi? Ja chciałabym je nosić zimą. Co myślicie o tej sprawie? sugerować się tym? Bo mi się wydaje że eraz to ogólnie mało kozaków ma puszek w środku. To te kozaki: www.bata.pl/art...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się