Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      batu

batu

(3 wyniki)
    • Tak sobie patrze ostatnio na zwiazek moich znajomych. Zdarza im sie klocic strasznie - powodem jest, jak ona powtarza, jego niedojrzalosc i powtarzanie tych samych bledow (mowi ze on kreci, jest malo konsekwentny, czasem jest wyjatkowo dla niej nie mily itp.) ale w gruncie rzeczy bardzo ja kocha i to on jest ta "zabiegajaca" w zwiazku strona. Ona jest dosc wymagajaca i stanowcza. Zauwazylam (z jej opowiesci) ze jej sposobem na niego przy kazdej klotni jest powtarzanie ze ona nie wie co ...
    • Czy moglibyście polecić sklepy, gdzie można kupić zimowe (ocieplane) skórzane męskie buty (nie sportowe) i gdzie jest duży wybór takich butów. Byłam w Galeri Centrum (nie ma), w Bacie? DK i innych - jedna-dwie pary, zupełnie nieciekawych. Czy wszyscy są zahartowani i nie noszą ciepłych butów zimą? :) Bardzo chciałabym kupić dla Męża. Będę wdzięczna za pomoc.
    • komu dokopac ??? mam ciety jezy i niewyparzoną gebe ale tylko na forum w rzeczywstosci jestem nieporadna i niezgrabna haha ASsia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się