batu

(4 wyniki)
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2923420.html
  • Chcialabym batem potraktowac zwolenniczki i zwolennikow (solidarnie, a jakze) czytania cudzej korespondencji czyli chamstwa nad chamstwami. Dosc czesto tu sie ktos tym przechwala lub do tego nawoluje. Zawsze wtedy otwiera mi sie noz w kieszeni, ale ja nie jestem chlopiec, dobrze nozem nie rzucam, wiec poprosze bata. Bede lala do krwi, podobno czasem da sie cwiercludzi wytresowac. Co Wy macie za sieczke w tych mozgach zeby uwazac ze obrona wlasnego stanu posiadania usprawiedliw...
  • I trochę mnie to przeraża. On ma zapotrzebowanie na ból. I wie o tym, i mówi, że tak jest od dzieciństwa. Co mam robić? Czy to się da leczyć? Proszę o namiary na jakieś książki o tym.
  • Tak jakby utknalem. Mam, jakby tak porzadnie usiasc moze 6 tygodni zeby przeprowadzic analizy i napisac prace magisterska a nie moge. Robie wszystko byle tego nie tknac. Tzn dyskutuje na Internecie o niczym, duzo sprzatam , chodze na niepotrzebne zakupy, odchudzam sie, gimnastykuje 30 min dziennie itp. Ale nie mam motywacji by skonczyc moja prace magisterska. Moze boje sie przyszlosci (chyba troche tak). Co zrobic zeby zabrac sie w koncu do roboty. I jeszcze tylko dodam, ze nap...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się