batu

(4 wyniki)
  • Mam nawet plan! Tym razem MUSZĘ wytrwać! Zamierzam jeść tylko owoce i pić wodę...ewentualnie jakiś jogurt...Jak myślicie?? Czy to zadziała?? Pozdrawiam!
  • Dziewczyny, widziałyście buty z prosto ściętymi noskami o asymetrycznej wysokości? Strasznie mi się podobają, zwłaszcza takie czółenka z paskami na ukos, z zamszu. Widziałam w Bacie, ale drogie jak diabli. Ah, gdybym miała mnóstwo forsy, to bym ją musiała całą wydać na... szafki na buty :P
  • Dziewczyny, pomocy, bo jestem bliska załamania nerwowego. Gdzie w Warszawie można kupic oryginalne buty, w których da się chodzić, a które nie mijają się z modą? Tylko błagam nie Gino Rossi, bo w butach od nich czuję się jak klon. No raczej nie półka Segio Rossi albo Pollini. bo mnie cenami zabijają. Mam niby rozeznanie w sklepach (służę jako "żółty telefon" koleżankom, ale ten problem mnie przerósł. Pomocy!!!
  • czy wiecie gdzie mozna kupic fajne buty damskie - czarne pantofle w rozmiarze 41 (moze byc tez 40 i 1/2). musza byc waskie (ale nie chodzi mi o zwezane czubki) a niestety te rozmiary produkuja na szerokie grubasne nogi a ja mam szczuplutka i wszystkie niewiazane pantofle spadaja mi z piet a po bokach odstaja jak kalosze :( np. Rylko robi takie szerokasne a ma nawet rozmiar 42 no i zeby cena byla rozsadna.. Help

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się