batu

(6 wyników)
  • www.youtube.com/watch?v=LZfDgkVRyVk Och, jak do dobrze. Nareszcie problem piractwa się skończy. Cieszymy się :) :) :)
  • Ostatnio miałem przyjemność pojeździć troszkę po pomorzy środkowym i zachodnim.Do uroków tej części Polski nie trzeba nikogo przekonywać. Środek tygodnie a więc nie polowanie na naiwnych turystów, krajowa droga 25 odcinek Bydgoszcz-Bobolice i dalej 11 na Kołobrzeg,w 95% miejscowości obowiązuje ograniczenie prędkości od 30 do 40km/h (ciekawe że większość Polskich miast zadowala się 50ką),inną ciekawostką jest fakt że dojazd do tych samych miejscowości inną drogą niż główną nie ma t...
  • za milion złotych ale za to najnowoczesniejszy w EUROPIE. v moto.pl/MotoPL/1,90109,7194738,Nowy_bat_na_kierowcow_.html Jak widac spełniają sie obietnice wyborcze obecnego rządu . Będziemy mieli najnowoczesniejsza siec video rejestratorów w EUROPIE. Niech zyje premier i jedynie słuszna linia jego partii. Jka czytałem ten artykuł to tylko jedna mysl mi przeszła przez głowę. Dlaczego żaden doopek nie wziął tego miliona złotych i nie zainstalowął w tamtym miejscu wyświetlaczy prędkości prz...
  • Co prawda to daleko, ale widać że ktoś zaczął zauważać problem również za biurkiem urzędnika... W Stanach Zjednoczonych (konkretnie Colorado) w życie ma wejść przepis zakazujący zbyt wolnej jazdy lewym pasem, i przewidujący karanie za takie praktyki. Ciekawa jest również argumentacja. Może nie wszystko z USA jest takie głupie? Prawdą jest, że będąc ludźmi na ogół prostymi, co skutkuje dość trzeźwym i zdroworozsądkowym spojrzeniem na wiele przyziemnych spraw. Artykuł znajdu...
  • Tak to jest, ze kilka/kilkanascie/kilkadziesiat osob moze zdemolowac ruch dla setek/tysiecy innych kierowcow. Nawet jedna osoba moze zablokowac ulice, parkujac na niej bez glowy. Portale swego czasu pokazywaly zdjecia pani, ktora zaparkowala na torowisku w Krakowie, co spowodowalo paraliz tramwajowo-samochodowy na dlugi czas. Innym typem sa blokujacy skrzyzowania (niezaleznie od kretynizmu NIEregulujacych sygnalizatory). Rzeczywiscie zadziwiajaca czesto jest tak, ze na danej ulicy zapal...
  • motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/ciekawostki/news/bat-na-piratow-drogowych,1039595 poczytajcie. ciekawe kiedy takie u nas wypróbują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się