-
Witam. Zarezerwowałam Titanic Beach w Hurghadzie na koniec stycznia. Jadę z dzieckiem, skusił mnie aquapark... Niestety po fakcie ( wiem- głupota) zaczęłam czytać opinie o nim i ... załamka ! Tak skrajnych opinii nie ma chyba żaden hotel w Hurghadzie-od zachwytów do totalnej krytyki ( brud, słabe jedzenie). Proszę o opinie osób, które były w ostatnich miesiącach w tym hotelu ( EWA ?). Zastanawiam się czy nie dopłacić i nie zamienić na inny.Pomóżcie podjąć decyzję. Pozdrawiam. Jagu
-
Witajcie prosiłbym o opinie o hotelu jakie jest jedzenie jaki aquapark i plaża
-
Mam do wyboru między tymi 2 hotelami. Proszę o pomoc osoby, które znają te hotele. Wyjeżdzamy w sierpniu z nastolatkami 17 i 18. Który ciekawszy?? Jak czytam opinie, to straszne narzekania są na jedzenie w Montillonie. Nie jesteśmy wybredni, ale też nie chcemy jeść codziennie spagetti czy kurczaka.
-
Cześć, taki post już istnieje ale z niego nic nie wynika , mam pytanie odnośnie tego hotelu , a właściwie aquaparku , ile jest zjeżdżalni , bo na jednych zdjęciach w internecie widać 3 a na innych jest ich więcej .
-
jak w temacie
-
wybieram sie do tego hotelu na przełomie czerwiec/lipiec -ktos był? jakies porady,sugestie dotyczace zajmowania lezaków przy basenie i innych Bardzo Waznych rzeczy :)
-
Witam może ktoś był ostatnio w tym hotelu bo info na jego temat na forum jest dosyć stare? Serdecznie dziękuję za odpowiedzi! Jedziemy tam 2+2 w Maju 2013
-
Wybieramy się w maju do hotelu Palm Beach, wybraliśmy taki spokojniejszy z uwagi że w naszej grupie 7 osób będą 2 roczniaki. Chętnie wybralibyśmy się do któregoś hotelu z aquaparkiem, sami nie jako wycieczka zorganizowana. Mam pytanie czy do hotelu Jungle można przyjechać np taxi i kupić jakiś bilet wstępu na sam aquapark lub najchętniej razem z opcją all w hotelu. Czytam że coś takiego daje swoim klientom TUI (tym którzy jadą do Alf Laila) Orientuje się ktoś czy jest taka możliwość dla turys...
-
Witam,
czy ktoś z Was był w tym hotelu?
pozdrawiam
Anka
-
poziomie, jeśli ktoś ma sprawdzone przez siebie, nie że coś gdzies
słyszał to proszę. Sama byłam 4 razy w Egipcie, ale przyznam
szczerze że za każdym razem na czuja,do tej pory się udawało, ale
nie ma co ryzykować może..
taki prawdziwy 5 gwiazdkowy w polskiej ofercie..