Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      beach

beach

(40 wyników)
    • czy w el hana beach TV, lodówka , szklaneczki itp. są w pokoju? czy można wynieść szklanki lub kubki ze stołówki? czy trzeba zabrać z polski ?
    • Rosa beach-Monastir czy jest możliwy???Dzięki za info...pozdr
    • kto zna el hana beach i ceny w tunezji /woda,jedzenie itp. oraz wycieczki pozdr.d
    • chciałabym wiedziec czy był ktoś w maju lub czerwcu teraz w 2010 w monastirze w hotelu rosa beach?
    • Hotel Rosa beach!!!dobry wybór???
    • kto do el hana beach we wrzesniu.
    • Witam wszystkich, Wybieram się przełom czerwiec/lipiec z rodziną (córka 7 lat) do hotelu rosa beach - biuro podróży scan holiday. Czy któryś z forumowiczów zna obowiązujące ceny w barach hotelowych np. kebabu, frytek, itp. Czy hotel świadczy usługi pralnicze i prasowalnicze. Pozdrawiam
    • Lecimy do sousse 24.08-07.08 hotel Eh hana beach. wybiera się tam ktos ??????
    • Hej Wszystkim, Może ktoś z Was leci do El Hana Beach od 21.08? Wylot z Wawy około 8 rano...???
    • Czy ktos sie tam wybiera z tego biura? Wykupiłam wycieczkę w maju a na stronie biura zmienił sie opis hotelu w dość ważnych dla mnie punktach. Zauwazyliście? co robic w takiej sytuacji? Zgłosiłam sprawę do posrednika przez którego załatwiałam wczasy. Maja cos działać ale nie wiem czego mozna oczekiwać.
    • czy ktos cos wie na temat hotelu iberostar djerba beach? prosze o pomoc, bo nie moge tu znalezc zadnej informacji, wiec w Was nadzieja :)
    • Hej, kto leci z Kraka do Hana Beach 10.08?
    • odnośnie hotelu itp chętnie odpowiem.
    • Nadal szukam. Czy ktoś wybiera się do tego hotelu od 25 czerwca z Warszawy?
    • hejloł? wybieram sie z kolezanka do sousse, do hotleu el hana beach 15 sierpnia? jesli ktos rowniez, to prosze o kontakt!!! bo szczerze powiedziawszy przeczytalam mnostwo postow o tym hotelu i jestem ciut przerazona! czy tam naprawde jest tak strasznie?! prosze o info !!!
    • czesć chciałabym sie dowiedziec jak tam to wszystko wyglada ,lece na koniec sierpnia i jak wyglada opcja all inklusive bo taka wykupiłam.dziekuje
    • witam, czy ktoś jeszcze leci z poznania do hotelu El hana Beach 19- 06 ?? Odezwij się jak co :-)
    • opiszczie jak tam jest bo lece w lipcu i jestem bardzo ciekawa.
    • ktory hotel polecacie na tydzien z all inc. chce wyjechac na tydzien we wrzesniu i szukam fajnego miejsca, mam zamiar wybrac sie z sun fun, i polecaja mi te wlasnie hotele. Naczytalam sie o tour khalef ze jest to juz stary hotel a nalezy on do kompleksu marhaba i zastanaiw mnie czy taki sam jest marhaba beach . Poradzcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się