Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      beach

beach

(44 wyniki)
    • czy ktos zna ten hotel? jade tam z biurem sky club? moze tez ktos zna? jak wrazenia?
    • czesc wybieram sie do turcji na przełomie wrzesnia i pazdziernika ale nei wiem jaki hotel wybrac a ofert jest tez nei za wiele-co myslicie i jakie są opinie o hotelu ASTOR beach czy tam ktos byl i moze mi pare wskazówek wysłac i opinii o tym jak tam ejst? animacje? czystość? wyzywienie?itp itd prosz eo opinie i z góry dziękuje ew.jakie hotele polecacie ***/****?
    • Proszę o wrażenia, opinie i "świeże" informacje z hotelu i okolicy. Dziękuję.
    • Proszę o opinie na temat tego hotelu.
    • Witam proszę o opinie na temat tego hotelu .jak wyglądają pokoje standard,czy jest wifi bezpłatne.wiem że na forum są informacje ale większość z roku 2008. jak długo trwa transfer z lotniska ?
    • Moze ktos ma jakies nowe info o tym hotelu my lecimy tam w lipcu
    • czy ktoś wybiera się do seher sun beach w sierpniu 08? proszę również o opinie na temat tego hotelu oraz przydatne wskazówki
    • witam moze ktos wrocil i podzieli sie info na temat hotelu jakies porady
    • Mam pytanko czy ktos moze wybiera sie lub byl w tym hotelu ? Pozdrawiam
    • mieliśmy lecieć do Palomy Pasha. Nawet Tui dokumenty podrózy nam przysłało. A dziś suche pismo,że hotelarz z nadmiaru rezerwacji nie jest w stanie zapewnić nam miejsca. I Biuro proponuje zmianę na Onyrię właśnie. Dodam,ze wczasy rezerwowaliśmy już w listopadzie. A teraz dwa tygodnie przed wylotem jesteśmy w kropce.
    • Serdecznie prosze o opinie o tym hotelu.Wybieram sie tam z corka w te wakacje.Bede wdzieczna za kazda informacje. Pozdrawiam
    • Wiem ,że zaraz zostanę zaatakowana ale...mam prawo pisać co uważam o tym hotelu bo jest to obiektywna ocena osoby ,która była w tym hotelu 2 razy w 2006 i sierpieś 2008-dziś wrócilam.Syf i malaria- doslownie.Polowa gości to Turcy ,ktorzy czują się jak u siebie na śmietniku-dosłownie wyprozniają się do basenu i mają gdzieś ,że kupa sobie pływa....W 2006roku ,byla 1 rodzina turecka ,ktora jak najbardziej zachowywala się normalnie.Standartem jest obecnie rozcięcznie alhoholu 1/4,prz...
    • Naczytałam się róznych opinii na temat w/w hotelu i dobrych i złych.Bardzo proszę osoby które były w tym hotelu i są zadowolone aby napisały czy faktycznie ten hotel jest tylko dla starszych osób.Pytam gdyż jedni piszą ,że dla młodzieży a inni odwrotnie.Jedziemy z dwójką licealistów.W związku z tym pytanie: czy nie będą się nudzili?Każda informacja mile widziana:)
    • Witam. Poszukuję piosenek z wieczornego mini disco dla dzieci. Może ktoś kupił od nich tą płytę lub zna tytuły piosenek. Chodzi mi szczególnie o piosenkę o Cowboyu. Ja posiadam płytkę z piosenkami przy których bawili się dorośli np: Tequila, Ari Ari Asi Asi i inne przeboje Tureckie. W razie czego moę podesłać na wymianę.
    • wlasnie wrocilismy z seher sun beach w side. jesli ktos ma pytania - chetnie odpowiem. :)
    • Czy ktoś juz był w tym roku. Jakieś opinie prosze. Gdzie usytuowany najlepiej spróbować dostać pokój z 1,5 rocznym dzieckiem
    • incekum beach- ktos sie wybiera w maju?
    • Wróciłam w środę, wspomnienia jeszcze świeże :)
    • czy byl ktos juz w tym sezonie w hotelu kleopatra beach w alanyi?? interesuje mnie wszystko -jakie jedzenie jakie pokoje itp. prosze o odpowiedzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się