beach

(56 wyników)
  • Lece za kilka dni z dzieckiem do tego hotelu czy woda w aquaparku jest wystarczajaco ciepła,żeby córka 2,5 letnia mogła sie juz chlapac w basenie? patrze na pogodę i jest w kratkę, 24 stopnie w cieniu,ale może trochę już nagrzały wodę? jak wasze wrażenia?
  • Witam, szukam rodzin które w sierpniu lecą do hotelu alex beach i zaczynam się trochę niepokoić brakiem oznak pobytowych, mam nadzieję że jednak są osoby które tam zaplanowały swój urlop i nie bedę jedyną Polką w tym hotelu. Jeśli ktoś z was leci proszę dajcie jakiś sygnał.
  • Kto ma doświadczenia z tymi biurami?Różnica w cenie 1000zł przy pobycie 2 tyg. opcja 2+1 (na korzyśc Grecosa oczywiście). W Grecosie mam pokój 3os,a nie 2os.+dostawka,jak w przypadku TUI. Na zdrowy rozum biorąc nie powinnam sie zastanawiac,ale może gdzieś jest pies pogrzebany...?
  • witam.Czy ktoś może się podzielić informacją ile kosztowały was wakacje w tym hotelu oraz kiedy były kupowane(last czy first).Przymierzam się na wyjazd i nie wiem czy brać lasta czy wstrzymać się do przyszłego roku i kupić zimą w ofercie first- hotel dość drogi, ceny lasta nie powalają :(
  • Był ktoś w tym hotelu? W katalogu Scan Holiday wygląda fajnie www.scanholiday.pl/wakacje/grecja-kreta/hotel-high-beach/ ale ponoć to nowość, więc mało opinii rodaków, a opinie zagraniczne podzielone. Wg opisu hotel gruntownie odnowiony w ubiegłym roku, zdjęcia hotelu bardzo ładne, ale jest jedno na holidaycheck, które wprowadza pewien niepokój- www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+High+Beach-ch_ub-hid_48241.html?action=detail&mediaId=1156905183
  • Eri beach(14)

Witam,Czy nikt nie był w hotelu Eri Beach na Krecie?? Oczywiście w tym roku!
  • kreta -hotel talea beach kto byl jakie warunki czy to prawda ze hotel to wczesna komuna
  • wrocilam dzis z rethymno oddysia beach jesli chcecie jakiekolwiek opinie na temat hotelu czy krety sluze chetnie pomoca,zjechalismy ponad 1600 km wiec widzielismy sporo, bylismy rowniez na wlasna reke na dwa dni na santorini wiec jak co to rowniez podpoowiem co i jak pozdrawiam
  • Czy ktoś był w ostatnim czasie w hotelu Aphrodite beach club w Gouves.Będę wdzięczny za obiektywną opinię na temat hotelu i miejscowości.
  • Wybieramy się do hotelu Montemar Beach z Itaką. Jeżeli ktoś z was tam był, to bardzo proszę o jakieś informacje. Opinie na forum o kompleksie hoteli Montemar są różne z przewagą tych złych, ale nie wiem czy dotyczy to Itaki. Interesuje mnie, czy zakończony jest już remont i czy faktycznie w pokojach są robaki? Jak wygląda budynek głowny, w którym swoich gości kwateruje Itaka? No i ogólnie proszę o wszystkie możliwe informacje (jak wygląda plaża, jakie jest jedzenie, czy w pobliżu je...
  • witajcie, błagam ! o info na temat hotelu aquis sandy beach na korfu. Lece po raz pierwszy z dzieckiem ( nastolatkiem) , wycieczkę zarezerwowałam w ostatnim momencie - bo tak dostałam urlop) i przeraziły mnie opinie na necie związane z zatruciami w tym hotelu. ludzie którzy wrócili w czerwcu pisali o problemach żołądkowych. Może ktoś z Was tam był i napisze mi cos więcej o tym hotelu? z góry dziękuje i pozdrawiam
  • witam, lecę z rodziną w sierpniu z tui do tego hotelu może ktoś był i może podzelić się opinią, a może ktoś też tam leci w terminie 6-13.08 pozdrawiam beata
  • Mam dylemat który hotel wybrać forum beach z grecosa czy doreta beach z triady:( jedziemy z dwuletnim urwisem może ktoś był w ostatnim czasie w tych hotelach i pomoże :) Z góry dziękujemy
  • Czy wiecie coś na temat tego hotelu, nigdzie nie ma o nim informacji?
  • Co sądzicie o hotelu MontemarBeach?Prosze piszcie .
  • finalnie po perturbacjch z biurami i datami lecimy. czy ktos leci 02.06?
  • Witam. w czerwcu ( 06.06.07 )lecimy z 2 dzieci ( 2,5 i 0,5 roku ) do cactus beach. Proszę o porady - czy to dobry wybór na rodzinne wakacje.
  • wybieramy sie z dziecmi do montemar beach na rodos jak myslicie dobrze wybralismy?
  • kto jedzie do olimpic beach 27/28????jade z rego bisu do hotelu artemis,moze ktos tez??prosze tez opinie na temat hotelu i biura podrozy.z gory dziekuje:))
  • Czy ktoś był w tym sezonie? Mam pytanko o głębokość basenów? I jakość pokoi wykupionych przez Grecosa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się