belgia

(4 wyniki)
  • Czy ktos mial moze doczynienia ze slubem w Belgii? Zalezy mi na slubie konkordatowym, ktos moze przechodzil przez wszystkie formalnosci? Dzieki!!
  • Ciekawa jestem czy sa moze pary mieszkajace w Belgii a przygotowujace sie do slubu w Polsce... Moze bedzie nas wiecej:)
  • hej dziewcyzny jestem ciekawa jak wyglada pierwsza wizyta w salonie sukien slubnych. Ostatnio przegladalam katalog sukien i znalazlam kilka modeli ktore mi się podobają, i sa w roznych salonach w Krakowie. Czy musze sie wczesniej umawiac na przymierzenie czy wystarczy isc w godizanch otwarcia salonu? I czy jak przymierze i powiem ze chce jeszcze inne poprzymierzac (niekoniecznie w tym samym salonie) to czy te panie sa jakies złe albo naburmuszone:D?? hehe wiem wiem ze to głupie ...
  • Czy ktos sie moze orientuje bo nie jestem w stanie znalezc watku :(, czy zawierajac slub w Polsce z obywatelem belgijskim, dziala to tak samo jak zawarcie slubu w Belgii czyli automatyczne obywatelstwo belgijskie??? dziekuje za pomoc... :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się