-
wyskakuje na długi weekend do północno-zachodniej Belgii pooglądać piekną "Flamandzką Wenecję" (w Brukseli nie bede nawet przejazdem).
Znacie jakies belgijskie marki ubraniowe dla dzieci, co jeszcze polecacie niedzieciowego? Na wikipedii piszą tylko o koronkach brabanckich.
-
Witam,
W najblizszym czasie bede miala okazje odwiedzic Belgie na bardzo krotko i zastanawiam sie co ciekawego mozna by tam kupic. Moze ktoras z Was byla tam ostatnio lub mieszka tam i moglaby podzielic sie wiedza na temat jakis ciekawych zakupow? Dodam jeszcze ze mam 3 letniego synka wiec moze cos ciekawego dla niego?
Pozdrawiam i dziekuje
-
Mój mąż będzie przez kilka dni w Brukseli, warto kupić tam coś czego nie ma w
Polsce?
-
Mój tato jedzie za tydzień do Brukseli i stąd moje pytanie do mam
mieszkających w Belgii lub tych z Was, które robiły tam jakieś
zakupy. Czy jest coś co warto kupić? zabawki? ubranka (jakieś ich
firmy godne polecenia?) Interesują mnie rzeczy dla trzylatki lub
niemowlęce. Jeśli tak, bardzo proszę o namiary i z góry dziękuję :)
Pozdrawiam, Sylwia
-
a wkrótce pewnie i we Francji, bo jest podejrzenie, że zawieraja szkodliwa substancje formamid, która jest uzywana do ich zmiekczania. Dostaje sie do oragnizmu dziecka poprzez wdychanie, droga pokarmowa, moze takze draznic oczy
dzisiaj mówili o tym we francuskiej telewizji, ze Belgowie wycofuja ze sprzedazy te puzzle. We Fr maja podjac decyzje w poniedziałek. Na razie wspomnieli o sieci sklepów Joue Club, które wstrzymały sie ze sprzedaża rzeczonych puzzli do zajecia stanowiska przez władz...
-
Moja siostra jedzie za dwa tygodnie do Belgii do rodzinki. Oczywiście
chciałabym, żeby przy okazji kupiła mi coś dla synka., ale nie mam pojęcia co
szczególnie warto tam kupować.Może znacie jakieś fajne sklepy z ubrankami i
zabawkami, albo wiecie, co z rzeczy dostępnych w Polsce jest tam tańsze? A
może znacie jakieś belgijskie produkty, niedostępne u nas a godne polecenia?
Z góry bardzo dziękuję za pomoc:)