belgia

(5 wyników)
  • Czy jest tu moze ktos z Belgii albo Holandii? Jesli tak odezwijcie sie prosze bo mam malutka prosbe. Pozdrawiam z Austrii
  • Dzien dobry kobitki :-) Trafilam na Was kilka dni temu ( a widze ze Wy juz baaardzo dlugo istniejecie). Ja rowniez mieszkam poza Pl - juz od kilku lat w Belgii i tak zapewne zostanie - maz tutejszy ;-) Choc on chce kiedys emigrowac do Pl ale na stare lata to nie wiem czy bede chciala... Chcialam Was na poczatek o cos zapytac. Otoz ja sama mimo, iz jestem tu 5 lat nie znam praktycznie zadnych polakow w okolicy. Mam tutejszych znajomych (rodzina, znajomi meza) ale chcialabym spotkac sie od c...
  • Napisalem POlska aby wyrazic ze poztywnie mysle na temat tego meczu. Jak sie uda wygrac to pojedziemy na MS Europy w 2008 roku :)i juz dzisiaj bedziemy mogli sie pakowac na te mistrzostwa .
  • Bialo-czerwona koszulka juz wisi i czeka.O szostej wsiadamy do samochodu i jedziemy do Brukseli.Jako jedyna Polka w naszej belgijskiej grupie bede siedziela po stronie przeciwnika,ale trudno. No i oczywiscie jako niepoprawna optymistka stawiam na nasza wygrana 1-2!
  • ???(9)

Mam zamet w glowie i nie wiem co robic. Jak wczesniej pisalam, moj M przeprowadzil sie do Belgii. Byc moze na stale, ale jeszcze nie jestesmy pewni. Ja zostalam i pracuje, mialam zamiar poczekac te kilka miesiecy, pewnie okolo pol roku na jego decyzje. Po wybuchach w Londynie nie czuje sie tu dobrze, tym bardziej, ze nie mam bliskiej osoby. Dopadl mnie jeks stres, nawet schudlam, chociaz nie mam z czego. Zastanawiam sie nad przyspieszeniem mojego wyjazdu do Belgii. Wiem, ze nic ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się