benz

(3 wyniki)
  • Witam Was serdecznie! Udało mi się znaleźć to formum przypadkiem i powiem ,że mnie to strasznie ucieszyło, bo mam problem/pytanko - kupiłam samochód niecały miesiąc temu - opel astra 1,4 - F z 1995r. - kombi. Jest mało oleju silnikowego, a niestety nie mam jak się skontaktować z poprzednim właścicielem i nie wiem jaki dolewać. Muszę więc kupić nowy. Mechanik kazał kupić Mobil, ale właśnie zobaczyłam jego cenę w sklepie, jest ona dla mnie za wysoka. Jakie inne byście doradzali do takieg...
  • Witam serdecznnie, mam następujący problem: zatankowałam wczoraj swojego Opla Corsę, tak do 3/4 baku a do dzisiaj wieczorem, czyli po przejechaniu ok. 35 km. zostało zaledwie PÓŁ zbiornika - czyli ubytek przy pojemności baku 43l wynosi 10l!!! co może być tego przyczyną? Corsa 1,2, 2001r, przebieg 19tys.km, olej ok....
  • Dobrzy ludzie, mam Clio 1.1 rocznik 1992. Zastanawiam sie czy zalozyc instalacje gazową. Czy ktoś może mi co doradzic: czy się to opłaca, czy nie jest za stare auto, jaki koszt, co musze zrobić, itd. Moze ktoś ma Clio z LPG? Czy można założyć intalację używaną? Wielkie dzięki. adfarm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się