Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      benzodiazepiny

benzodiazepiny

(3 wyniki)
    • Mam pyanie odnosnie lekow uspakajajaco-odurzajacych - jak ja to nazywam. Typu xanax i inne benzodiazepiny i barbiturany. Czy zazywaja te leki narkomani jako zamienniki albo w celu nasilenia malej dawki narkotyku?
    • Witam. Mam problem z Relanium (5mg), biore nie duzo (7.5 mg/dobe) nie mam wzrostu apetytu na lek, biore od ponad 15 lat. Wpadlem przez alkohol, (smierc ojca), alkohol odstawilem, nie pije juz 15-16 lat - konkretnie przez kawe, mialem po niej drgawki i jakis koles powiedzial ze sprawe zalatwi relanium. Na tym g... zostalem, zycie sobie poukladalem ale od tego cholerstwa nie moge sie jakos wyzwolic. Mam ponad 40-ke i boje sie, ze watroba ktoregos dnia odmowi mi posluszenstwa a powoli z...
    • [b][/b][b][/b]Dwa lata brałam amfe od ok 3 miesięcy jestem czysta,( dodam, że nie byłam na żadnym detoksie inie chodzę na żadnr grupy AN), ale dostaje okropnych lęków (już się trochę uspokoiły) obecnie biorę leki przeciwdepresyjne. Mam pytanie czy ktoś wie ile mogą jeszcze te lęki trwać i czy kiedykolwiek się skończą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się