Forum Dom Developerzy: Polska
ZMIEŃ
      beton

beton

(5 wyników)
    • No WRESZCIE ktoś poszedł po rozum do głowy...
    • "Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że także AWSA podniosła cenę, tłumacząc to wzrostem kosztów, przede wszystkim umocnieniem złotego." jak np. 1 euro = 3,70pln to koszt 1km autostrady 9.600.000euro = 2.600.000pln, teraz 1 euro = 3,25pln to koszt 1 km autostrady 12.700.000euro = 3.900.000pln czyli jakies 50% więcej ciekawe: surowce drożeją, koszty robocizny im mocniejszy jest złoty?
    • Czyli jak tak dalej to zaleje nas masa budynków? Bez drzewek, roślinek, krzaczków, strumyczków... Eh, co to za życie pod betonem...
    • Ja p.! Koniec 2011 roku za 12 mln od kilometra. To mógł nam zafundować tylko nieudolny SLD i obrażony PiS. Przepychanki bez granic. Koniec 2011! No uwierzyć nie mogę, że tak późno będę mógł _normalnie_ dojechać do granicy. I cieszyć się nie mogę, bo dno, że dochodzi do tego dopiero teraz. No i dwa pasy na kierunek. Seria wiaduktów bez możliwości przyszłej przebudowy autostrady do trzech pasm. To jakiś koszmarny serial, w którym już teraz widać, że koniec nie jest rozwiązaniem ostateczny...
    • Lista dokonań PO -zniesienie meldunku -zniesienie pozwolenia na budowę -zniesienie abonamentu -zniesienie finansowania partii politycznych jak to mówił mój szef: obiecuj, obiecuj. Obiecaj wszystko czego chcą. Potem się zobaczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się