Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      bezsilny

bezsilny

(2 wyniki)
    • Syn ma ponad trzy lata. Jest chyba trochę rozpieszczony (szczególnie przez babcię, która pomagała w opiece dopóki nie zaczął chodzić do przedszkola). Ma silny, władczy charakter - potrafi krzykiem i tupaniem postawić na swoim. Jak czegoś nie chce to nie ma opcji aby było nie po jego myśli. Metody Super Niani nie działają np. jeśli nie chce wyjść na dwór stosujemy metodę wyboru i mówimy: chcesz spodnie granatowe czy zielone. Na to młody: "granatowe nie i zielone nie - przecież mówiłem, że nie ...
    • Jestem załamana. Małej wyrzynają się trójki. Wszystkie zęby bardzo ciężko przechodziła, ale tymi jestem wystraszona. Byłyśmy przez 4 dni w szpitalu, bo nie chciała jeść i pić, miała biegunkę, była odwodniona. Wszystkie wyniki badań dobre. Wróciłyśmy, mija trzeci dzień i znów to samo. Biegunka straszliwa, wszystko z niej wychodzi, picia odmawia ( pije po kilka łyżeczek, kupiłam jej Orsolit, Smectę i Lakcid), nie je ( jest na diecie- ryż, marchewka, chrupki). Chudnie mi w oczach, kiedy dz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się