bezsilny

(2 wyniki)
  • Witam!!! Od dłuższego już czasu czytam to forum i postanowiłam że zanim napisze na nim postaram się skorzystać z rad forumowiczów jeżeli i one nie przyniosą rezultatu to wtedy wyleję z siebie to co zbiera się od ładnych kilku lat. Nadeszła ta chwila ale zacznę od początku. Mam 35 lat od 13 ponad lat męża i 12 letniego syna. W zasadzie nie mogę narzekać na swoje życie jest ok ale oczywiście strefa łóżkowa - porażka. Sex 1 góra 2 w miesiącu zazwyczaj z mojej inicjatywy stan taki trwa już od ok...
  • Witam, od niedana zaczełam przeglądać tę gr, może nawet nie tyle przeglądać co szukać w niej pomocy. Proszę poradzcie coś, może któraś z was przechodziła coś takiego. Już sama nie wiem jak postepować, co robić. Sytuacja ma się tak. Jestesmy małżeństwem od 5lat,w związku w sumie 12 lat, mamy bardzo udaną dwu latkę. Oboje mamy niezłe charakterki- lubimy dążyć do swego. Już w narzeczeństwie było róznie, nie jeden dzień kłutni, płaczu, przyzwyczaiłam go, że po "scenach" zawsze wyciągam ręk...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się