bezsilny

(3 wyniki)
  • Witam, jestem mamą 15 miesięcznej Oli. Do 12 miesiąca Ola była ze mną w domu, bo wydawało mi się, że to najlepsze co mogę dla niej zrobić. W lutym przyszedł czas powrotu do pracy. Przez pierwszy miesiąc zostawała w domu z moimi siostrami i moją mamą. Są to osoby dla niej obce, gdyż mieszkają 850 km od nas i rzadko je widuje. Wszystko było w porządku, w marcu zaczęliśmy wozić ją do niani i zaczął się płacz. Potrafiła płakać cały dzień. Niania miała kotka, więc jedynie obecność tego kot...
  • Bardzo prosze o rade,co robic w takiej sytuacji:po rozwodzie jestem 9 lat-wykonuje wladze rodzicielska nad 16 letnim synem,ojciec ma prawo wspoldecydowac o najistotniejszych sprawach dotycacych dziecka.Dotychczas wychowywanie syna szlo bezproblemowo,doskonale sie dogadywalismy.Od pewnego jednak czasu to sie zmienilo,w zyciu syna pojawila sie muzyka reage,rastafarianizm,wegetarianizm...Zalozyl z kolegami kapele i zostal wokalista.Popieralam te zainteresowania,wspiralam go i bylam...
  • Moja córka popala, kilka razy znalazłam tytoń, ktoś ją widział.... była już karana zabraniem kieszonkowego, nie pójściem na imprzę, było dużo rozmów , niestety sytuacja powtarza się jestem bezsilna co robic zwłaszacza że chce iść na imprezę, czy zakaz pójścia coś da?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się