bhp

(5 wyników)
  • czy jest ktoś w posiadaniu mejla lub zna imię i nazwisko osób/osoby do których można się zgłosić w sprawie naruszeń przepisów ? mam na myśli proste sytuacje np: brak przerwy co godzinę pracy przy monitorze, lub brak przerwy w ciągu dnia. bo co mnie obchodzi że jest duża kolejka mało pracowników. pozdrawiam
  • Czy wiecie kto jest naszym pko-wskim bhp-owcem? Czy kiedykolwiek ktos go widzial, znacie jego imie i nazwisko i nr telefonu??? Chce mu zglosic razace naruszenie warunkow pracy, nie wiem co z tym zrobi, czy wogole zrobi. Jaka jest jego rola w PKO-bp.Interesuje mnie jego praktyka nie teoria czy zakres obowiazkow wg instrukcji. Piszcie.... moze czuk wie.....
  • Dziś doświadczyłam uczucia "gotowania się" w miejscu pracy. Pracuję w budynku, który w dużej części jest oszklony. A klimatyzacji brak. Zainstalowano ją tylko na sali obsługi klientów. Niestety o pozostałych pracownikach zapomniano. Tymczasem czujemy się podczas nawet lekkich upałów jak w szklarni - jest duszno, gorąco i bez dopływu świeżego powietrza, bo lepiej wtedy okien w ogóle nie otwierać. I stąd moje pytanie - czy SŁUŻBY BHP w banku (czytaj: w budynku o powierzchni ponad 2.000 m2) są...
  • Może ktoś mi powie, co z brakiem przerwy dla kasjero-dysponenta???? Ma niby zmniejszony etat np. do 6-7godzin, lecz jeśli jest kolejka nie może wyjść, zjeść,a załatwić się także ( a co gdy jest okres?). Wystarczy popatrzeć na kasjerów, jacy wychudzeni, anemiczni i bez usmiechu na ustach. Gdzie jest BHP-owiec!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • co myślicie na temat szkolenia bhp w elsie? czy komuś udało się zrobić to szkolenie w czasie pracy, czy w swoim prywatnym? jak to robią kasjero-dysponenci? ciekawa jestem jak jest w innych oddziałach.u nas należy to zrobić do jutra.(między jednym a drugim klientem :()

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się