borelioza

(3 wyniki)
  • Dzień dobry, Mam gorącą prośbę do mądrych głów z tego forum.Mniej więcej w tym samym czasie zaczęłam leczyć niedoczynność tarczycy (może hashimoto) oraz boreliozę oraz jak się później okazało jej koninfekcje. Czuję się naprawdę przyzwoicie, jestem cały czas w trakcie intensywnej antybiotykoterapii i w związku z trudnościami diagnostycznymi, jakie przysparza borelioza i jej przyjaciele, głównym wskazaniem do zakończenia leczenia będzie moje samopoczucie. A ja nie wiem czy dany objaw jest b...
  • Witajcie. Wpadłam do was gościnnie z forum borelioza z nadzieją, ze ktoś mi podpowie, co mam robić. Tarczycę leczę od 10 lat. Zaczęłam od letroxu 25 i stopiowo przez te wszystkie lata doszłam do eutyroxu100. Zazwyczaj TSH szło do góry więc lekarka zwiększała mi dawkę leku. Od półtora roku leczę boreliozę. Jest to ciężkie leczenie wymagające dyscypliny i odwagi. Na szczęście mój stan stopniowo się poprawia. Tarczycę sprawdzam dość często - ok. raz w miesiącu. Oczywiście badania robię p...
  • Witam wszystkich forumowiczów Postaram sie opisac swoja historie wierzac,ze znajda sie takie osoby które beda mi w stanie choc troche pomóc. Mam 35 lat. 2004r- pierwszy poród, zadnych tabletek wszystko jest ok, samopoczucie doskonale. 2008r -2 miesiace bromogorm poniewaz minimalny wyciek mleka a chcemy druga dzidzie. Udaje sie w grudniu zachodze w ciaze. 23 sierpien 2009- drugi poród w trakcie ciazy wychodzi niedoczynnosc suplementacja euthyrox dawka ostateczna 75 1 wrzesi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się