Forum Nauka i edukacja Matura O maturze
ZMIEŃ
      budownictwo

budownictwo

(21 wyników)
    • Witam, Postanowiłem założyc nowy wątek,gdyż nigdzie nie moge znależć odpowiedzi na moje pytania. Mam big dylemat,od kilku dni bije się z myslami na co iść na polibudę do Wawy!!!!!!!! Maturę zdałem quite good,więc raczej na oba kierunki powinienem się dostać Cały czas się waham między budownictwem i telekomunikacją ,prosze o pomoc Na makrokierunku przeraza mnie ten ogrom informatyki,elektroniki,zupełny brak doświadczenia w programowaniu,dlatego ciągnie mmnie na budownictwo Z drug...
    • Kto składa papiery na PK na budownictwo?? I jakie ma wyniki z matury z matematyki? Bardzo mi zależy na tej informacji, gdyż mój chłopka z=w zeszłym roku zdawał maturę, dostał się na studia, po czym z nich wyleciał i nie pozwolili mu już poprawiać matury... wiem, że ma po ok 50% z podstaowego i z rozszerzonego poziomu...(jak widzicie Wy widzicie jego szanse??) Więc proszę napiszcie, z jakimi wynikami startujecie na ten kierunek...!! Będę wdzięczna za każdy post z odpowiedzią. Pozdrawiam...
    • jak wyzej
    • mam pytanie i zalezy mi na jak najszybszej odpowiedzi... niespodziewalem sie ze sie dostane na UTP na budownictwo ale jednak sie dostalem i mam pytania : czy zajecia sa od poniedzialku do piatku , czy moze rzadziej ? jaki jest poziom , czy ciezko sie utrzymac ? pozdrawiam i naprawde zalezy mi na jak najszybszej i jak najdokladniejszej odpowiedzi :D pzdr ;)
    • Witam Wybieram się na PK na budownictwo i jestem ciekaw swojej konkurencji (czyli was:). Jeśli macie ochotę to jak sie wybieracie na budownictwo to piszcie ile macie około % z matmy i jaki poziom zdawaliście. pozdrawiam !
    • ja ide
    • Kto z was wybiera sie na budownictwo na politechnice gdańskiej ?? Jakie wyniki z matmy fizy przewidujecie ..bo mi cienko poszlo i nie wiem czy skladac wogóle papiery ?? dzieki za odpowiedz
    • Witam Dysponuje ktoś progami punkotowymi na kierunek " budownictwo "? Interesuja mnie takie uczelnie jak: a) Politechnika Rzeszowska b) Politechnika Częstochowska c) Państwowa WYzsza Szkooła Zawodowa w Krośnie Prosze o jakieś informacje i z góry dziekuje .
    • dostałem się na oba i nie wiem co wybrać...kieruje sie przede wszystkim przyszłymi zarobkami,więc po której szkole mam szanse na wieksze?
    • na jaki wydział??
    • na co idziecie i jakie macie wyniki?? ja mam matma 82/44 ang 98/70
    • jakie macie wyniki, ja 82/44 czyli na lądówkęto jest 30,2pkt na 6o możliwych...dostanę się, jak sądzicie?
    • ja mam 30,2/60 i nie wiem czy mi to wystarczy...
    • Gdzie dostaliście się na PK i na rzecz jakiego kierunku rezygnujecie z PK?
    • Kto z was składa papiery do Akademii Techniczno-Rolniczej w Bydgoszczy? Ja złożyłem na dzienne na budownictwo i elektronikę i telekomunikację. Chciałbym się dostać na na elektronikę i telekomunikację - mam z matmy 98% podstawę i 64% rozszerzoną, polski 73% podstawę i Angol 96% podstawę i 60% rozszerzony. Oprócz tego, że szukam kogoś, kto składa papiery iraczej tam chce iść, ma pytanie - jak tam jest na studiach, dobra to uczelnia?
    • Witam! Zrobilem bład w podaniu na Politechnike wrocławska i nie zostalem przez to przyjety.Nie wiem dlaczego ale zaznaczylem ze obowiazkowo zdawalem J.pol i ang na poziomie podstawowym i rozszerzonym a zdawalem tylko podstawe.Wynik mam raczej solidny-289pkt. wiec czy jest jakas szansa i co jescze moge zrobic zeby sie dostac bo wywalilo mnie za zbyt mala ilosc punktow w R polskim i angielskim ktorych nie zdawalem a jedynie zaznaczylem w podaniu przez jakas glupia pomylke! Dzieki
    • PG(6)

Witam Sa tu juz rozne watki, o roznych uczelniach , wiec "ciabach!" mamy i swoj, nowi studenci PG :P na co sie dostaliscie?-choc w tym roku łatwo bylo na wszystko, chyba tylko na infie i architekturze byla jakakolwiek selekcja-, ja na OiO . Cel wykonany, choc nie sadzilem ,ze bedzie tak prosto....moze troche za prosto :/ pozdrawiam
    • ktoś zna? szczególnie interesuje mnie budownictwo, no jestem na liście rezerwowych:/
    • Witam Taki ot temat . Humany sobie piszą o stosunkach,prawie czy psychologi ,to my popiszmy o naszym przyszłych planach :P Na jaką uczelnie sie przyszli inzynierowie wybieracie i na jaki kierunek? Ja będe składał na wydział mechaniczny oraz OiO na PG pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się