Dodaj do ulubionych

bład w podaniu na PWR

07.07.07, 02:04
Witam!
Zrobilem bład w podaniu na Politechnike wrocławska i nie zostalem przez to przyjety.Nie wiem dlaczego ale zaznaczylem ze obowiazkowo zdawalem J.pol i ang na poziomie podstawowym i rozszerzonym a zdawalem tylko podstawe.Wynik mam raczej solidny-289pkt. wiec czy jest jakas szansa i co jescze moge zrobic zeby sie dostac bo wywalilo mnie za zbyt mala ilosc punktow w R polskim i angielskim ktorych nie zdawalem a jedynie zaznaczylem w podaniu przez jakas glupia pomylke!
Dzieki
Obserwuj wątek
    • lilith18 Re: bład w podaniu na PWR 07.07.07, 02:10
      Na forum pytasz o tak istotną sprawę...?
      Zadzwoń na PWroc i dowiedz się u źródła, co zrobić. Powodzenia.
      • Gość: adi Re: bład w podaniu na PWR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 16:00
        No własnie nie ma po co dzwonic bo oni takich i innych telefonow musza miec duzo a wszystko poza okienkiem do przyjmowania dokumentow bedize czynne od poniedziałku.
        Wczoraj zamiast spodziewanego pozytywnego komunikatu znalazlem w skrzynce ze mialem za malo punktow z R ang i R pol i moje kandydatura zostala odrzucona i na tym polega blad bo ja pisalem podstawy(tylko ze w zgloszeniu zaznaczylem ze zdawalem podstawe i R a komputer wczytal z bazy danych ze z R "brak oceny").
        Skladalem na wydz. budownictwa, meczaniczny i gornictwa wiec poza budownictwem bylem pewny a do kazdego zgloszenia byl taki sam komunikat.
    • martina.15 Re: bład w podaniu na PWR 07.07.07, 07:35
      to teraz sobie przypominasz? poprawki mozna bylo wprowadzac do 4go wlacznie. ja
      bylam na polibudzie i sie wypytywalam jak zrobic poprawki.
    • Gość: 33 Re: bład w podaniu na PWR IP: *.net 07.07.07, 09:05
      Wydaje mi się, że Twój błąd nie jest powodem Twojego nieprzyjęcia. 289 pkt -
      wynik niezły, ale wszystko jeszcze zależy od tego na jaki kierunek (i na jakim
      wydziale)
      • Gość: adam_3310 Re: bład w podaniu na PWR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 16:01
        Nie ma po co dzwonic bo oni takich i innych telefonow musza miec duzo a wszystko poza okienkiem do przyjmowania
        dokumentow bedize czynne od poniedziałku.
        Wczoraj zamiast spodziewanego pozytywnego komunikatu znalazlem w skrzynce ze mialem za malo punktow z R ang i R pol i moje
        kandydatura zostala odrzucona i na tym polega blad bo ja pisalem podstawy(tylko ze w zgloszeniu zaznaczylem ze zdawalem podstawe i
        R a komputer wczytal z bazy danych ze z R "brak oceny").
        Skladalem na wydz. budownictwa, meczaniczny i gornictwa wiec poza budownictwem bylem pewny a do kazdego zgloszenia byl taki sam
        komunikat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka