Gość: PAKO IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 22:51 Kto z was wybiera sie na budownictwo na politechnice gdańskiej ?? Jakie wyniki z matmy fizy przewidujecie ..bo mi cienko poszlo i nie wiem czy skladac wogóle papiery ?? dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: POLITECHNIKA GDAŃSKA -BUDOWNICTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 23:00 a skąd jesteś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: POLITECHNIKA GDAŃSKA -BUDOWNICTWO IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 23:07 bartoszyce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: POLITECHNIKA GDAŃSKA -BUDOWNICTWO IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.05, 23:15 Hej, mi poszlo beznadziejnie ale skladac papiery i tak bede bo na budownictwo duzo osob przyjmuja i nigdy zbyt wysokich progow nie bylo. Matma- podst. 100%, rozszerzona- okolo 60%. Fiza- podstawowa-86%, rozszerzona- lepiej pominac milczeniem:P( 30%) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: POLITECHNIKA GDAŃSKA -BUDOWNICTWO IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 19.05.05, 08:04 co ty dziewczyno czy cie poje..... z takiemi wynikami cie nie przyjmą ?? co ty z choini sie kur... urwalas. Nie pierd... mi tu glupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: POLITECHNIKA GDAŃSKA -BUDOWNICTWO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 08:25 heh, no wlasneio z takimi wynikami to cie wszedzie przyjma;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: POLITECHNIKA GDAŃSKA -BUDOWNICTWO IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 26.05.05, 15:43 nikt sie nie wybiera?????? swietnie to moze mam szanse sie dostać :> Odpowiedz Link Zgłoś