Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      business

business

(4 wyniki)
    • witam czy ktos moze mi cokolwiek powiedziec na temat Business School ul. Próżna 8a. nigdzie nie moge znalesc zadnej opini na temat tej szkoly policealnej. Zamierzam sie wybrac tam ale mam pewne obawy gdysz na stronie napisane jest ze 2 lata technika administracji jest zadarmo (dziwne)Czy ktos z was tam chodzi/chodzil? Jak tam jest? jacy sa wykladowcy, mozna sie czegos nauczyc? Prosze pisac wszystko na ten temat co wam przyjdzie do glowy. Z gory dziekuje.
    • czy ktos wie gdzie mozna studiowac bizness english,moze byc w Polsce i za granica!!!
    • Czy możecie mi powiedzieć cos na temat tej szkoły! Interesuje mnie kierunek administracja - Specjalizacja -Nowoczesna dyplomacja i służby zagranicczne Warto iśc?? Czy jest cięzko?? Powiedzcie jak najwięcej
    • co daje ukoćzenie studiów podyplomowych MBA? czy ten tytuł jest do czegoś jeszcze przydatny czy ma go już tak dużo osób że się zużył? czy można go zrobić po każdych studiach magisterskich ekonomicznych,licencjackich ekonomicznych,czy też magisterskich i licencjackich nieekonomicznych?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się