Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      business

business

(5 wyników)
    • Hej. Niedlugo zaczynam prace w firmie, gdzie obowiazuje styl business casual, raczej nawet z przewaga casual :) Nie bardzo wiem, w co sie ubierac (w dotychczasowej firmie obowiazywal styl formal, wiec mam raczej garsonki i garnitury). Oprocz moich niezmordowanych rybaczkow, co jeszcze? Czy biale koszule sa zbyt formalne? Jakie zestawy proponujecie ? Jakie kolory? Przyznaje, ze moje dotychczasowe ciuchy sa bialo-czarno-szaro-bezowe :) Podrzuccie inspiracje, prosze ladnie...
    • taki mam dress code w nowej pracy, i zastanawiam sie czy nie mam zbyt 'powaznej' garderoby. i czy na przyklad czy do szarej marynarki i spodnicy moge ubrac mocno rozową bluzke zeby zlagodzic oficjalnosc? albo czy moge nosic golfy? jakie kolory, odcienie? czy np. zielony sweterek do powazniejszej reszty pasuje? ile z tego ma byc business a ile casual? help!
    • Poszukuję fajnych stronek/ filmików itd czyli jak dobrze wygladać w pracy. Z góry dzięki za linki
    • j/w. planuje zalozyc jasny garnitur i chcialbym zapytac - zwlaszcza pań:) - jaki kolor koszuli (i krawata) ladnie sie komponuje do jasnobezowego garnituru???? n wiedzialem ze jasny garnitur jest taki hmm.... problmatyczny (tez problem z butami, bo czarne nie pasuja:/)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się