business

(6 wyników)
  • Jak byście przetłumaczyli? Czekam na propozycje. Dzięki
  • Serdecznie proszę o przetłumaczenie następującego zdania: Spółki osobowe jako forma prowadzenia działalności gospodarczej
  • Męczę się nad tłumaczonkiem, może jest ktoś dobry z terminologii HR, ktoś, dla kogo jest to przysłowiowa bułka z masłem... process efficiencies - staffing level - Realise LBC efficiency - procurement business case - management information - Principal Officer - COA/PO Grade - SO Grade - SC Grade - based on midpoint of salary scale - job pack - equalities - business manager - service level agreement - timeliness - PSD - CMT - employer of choice - a costed...
  • can you help me? jow can I say it in more scientific way, but to keep the same meaning: 'synonyms as a method of teaching business english in intermediate classes'???????? thanks in advance
  • czy istnieja polskie odpowiedniki tych terminow?
  • Witam, Mam do przetłumaczenia takie wyrażenie: "dane dotyczące sytuacji gospodarczej w branży, w której pprowadzi działalność wnioskodawca" i mam problem zwłaszcza z tym nieszczęsnym prowadzeniem działalności. Czy ktoś mógłby coś podpowiedzieć? Z góry dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się