ch

(4 wyniki)
  • czy lekarz rodznny przepisze mi badanie hormonów na kase? Zebym za nie nie płaciła, zlecił mi je gin u ktorego bylam prywatnie. Moze gin przyjmujacy NFZ ma tylko takie uprawnienia?
  • Wlasnie dzisiaj zrobilam test znowu kupilam jakis do d.... ale druga( w tym tescie) kropka wyszla bardzo slabo!!! wiec ja biegiem do mojej przychodni i im mowie tzn tej glupiej babie w recepcji ze robilam test ze rok temu poronilam, ze teraz sie boje ze chce zrobic bete a ona mi na to ze mam za dwa dni zrobic test raz jeszcze a ja jej na to ze jakie 5 mies temu rozmawialam z moim lekarzem rodzinnym i on mi powiedzial ze jak bede w ciazy mam zaraz!!! do niego leciec a ona mi na to ...
  • Lekarz podejrzewa, że moje pęcherzyki nie pękają... Dlaczego tak się dzieje i, czy któraś z Was może mi napisać, jakie leczenie mnie czeka? Na czym polegają zastrzyki, które wywołują owulację?
  • czesc dziewczyny. mam czy bedąc w ciąży można podawać dziecko do chrztu, czy będąc w ciąży można podawać dziecko do chrztu jako chrzestna. czy nie ma to zadnego znaczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się