chirurg

(70 wyników)
  • chodzi o wycięcie znamiona. Skierowanie może wypisać rodzinny czy raczej dermatolog? Mam jedno znamię wrodzone (8mm, płaskie) do usunięcia jak to określił onkolog i chciałabym sie go pozbyć zawczasu. Byłam u tego onkologa z zupełnie inna sprawą a on dopatrzył sie tego pieprza i stwierdził, ze jest do usunięcia. Mogłabym usunąć u niego w gabinecie ale prywatnie i to by troszke kosztowało a po za tym odległosc między nami to 70 km i potem jadąc po wynik znów musiałabym pokonać te 70 km. ...
  • Witam, mam dwa znamiona, które chciałabym usunąć, jednak wolałabym zrobić to u kogoś sprawdzonego. Dlatego proszę o polecenie chirurgów (najlepiej plastycznych- najmniejsze blizny zostaną) z Warszawy i okolic- ułatwi mi to sprawę. Pozdrawiam
  • Najlepiej na pomorzu gdansk-gdynia, moge byc tez poznan.
  • Możecie kogoś polecić? Szukam do usunięcia podejrzanego pieprzyka. Może być prywatnie.
  • Dziewczyny. Urodziłam prawie 10 miesięcy temu. A jakże - byłam szyta. I teraz mam problemy z trzymaniem siusiu, co zdarza się często po porodach. Ale pupą przecież nie rodziłam, a mam podobny kłopot. Ćwiczę, ćwiczę oczywiście. Podejrzewam jednak że zebrali do kupy wszystkie moje mięśnie w tej okolicy i zeszyli ciaśniutko. Może któraś z Was zna w Krakowie jakiegoś specjalistę z tej dziedziny. Pomóżcie, bo inaczej z domu wstyd wychodzić.
  • witam, pytanie jak w temacie. Może możecie kogos dobrego polecić. chodzi mi o zoperowanie żyłek i pajączków na nogach a właściwie od kolan w dół bo nawet spódnic do kolan nie moge nosić. może byc klinika prywatna. chodzi mi o jakiegoś najbliżej Opola. a może w Opolu znacie? dziękuję
  • Witam, Od razu zaznaczam, ze mam już skierowanie do chirurga i moje pytanie to wcale nie oczekiwania na diagnozę... Mam guzka na szyi ( mogę go tak jakby złapać palcami) . Najpierw było stwierdzone, ze jest to włókniak lub tłuszczak. Niestety zauważyłam, ze wycieka z niego ropa ( albo jakiś biały płyn). takze jestem przerażona. Czy ktos miała podobną sytuację? Czy to było coś poważnego? I chyba co najważniejsze ..jak sie nie dać zbyć lekarzowi...
  • Chodzi o ratowanie macicy. Mam miesniaka. Duzego.
  • Witam, Chciałabym zoperować żylaki na nogach, mam 25lat a żylaki od 13 roku życia (genetyczne obciążenie) Mieszkam w warszawie, jak wygląda proces starania się o operację refundowaną? Czy ktoś z Was miał robiony taki zabieg w klinice na ul.Kaczej? Może ktoś może polecić jakiegoś dobrego chirurga naczyniowego. Zależy mi na zlikwidowaniu problemu, nie chciałabym mieć nawrotów :(
  • proszę o pomoc? nie wiem co mam robić. krew leciała z niego. mam go na .... i musiałam się ogolić. kupiłam lepszą golarkę i nie pomyślałam ze mogę go naciąć, do jakiego lekarza się wybrać? ile to będzie kosztowało usunięcie??? pozdrawiam
  • Mam okropny pieprzyk na czubku nosa.Głupio z nim wyglądam.Chciałabym się go pozbyć,ale nie wiem jak się do tego zabrać.Czy najpierw udać się do dermatologa?!-może znacie dobrego dermatologa w Kielcach?Czy do chirurga?!I ile taka przyjemność kosztuje?
  • który mógłby usunąć mi włókniaka na piersi.jeśli możecie podajcie proszę nazwisko,adres,telefon.z góry dziekuję
  • Dziewczyny!Od kilku dni męczę się, bo dopadł mnie ból odbytu. Paskudne uczucie takiego ciągłego parcia. Raczej nie są to hemoroidy, maści i czopki nie pomagają. Wiem, że lekarze nie takie rzeczy widzieli i chcę wreszcie pójść do jakiegoś, chociaż na samą myśl się skręcam. Ale w zasadzie nie wiem, do jakiego specjalisty. Moja lekarka rodzinna na zwolnieniu, więc mi nie pomoże, zresztą wolę od razu iść do właściwego. Wiem, że proktolog zajmuje się chorobami odbytu, ale u nas w Gdyni jest ...
  • dokładnie tydzień temu miałam usuwaną lewą dolną ósemkę. Zabieg przeprowadził chirurg szczękowy. Ósemka była niewyrżnięta. Zabieg trwał 40 min,założono szwy , wydawało się ,że wszystko jest w porządku. W środę wieczorem pojawił się ogromny ból, cmiący , promieniujący aż do skroni, nie pomagały żadne leki przeciw bólowe więc udałam się do mojego chirurga, okazało się , że rozeszły się szwy, więc chirurg ponownie mnie zszył i kazał płukac jamę ustna eludrilem, dzisiaj znowu bylam u kontroli gdz...
  • Jakie niesie za soba koszty ten zabieg? Pieprzyk jest wypukły, okragły o regularnym kształcie, srednica 0,5 cm. Znajduje sie na brzuchu. Stosowane jest znieczulenie miejscowe czy bez? Zawsze ranke sie zszywa? I ile sie goi, czy pozostaje blizna? Jesli ktos ma doswiadczenia w tym temacie, prosze o zdanie. Z gory dziekuje c_w_k
  • Witajcie mam pytanko dot.zęba mądrości....wyrósł mi z boku ..obciera mi policzek a na dodatek jest chyba zepsuty...wczoraj opuchłam na twarzy i boli i szczypie mnie ten policzke chyba mi po prostu obciera i dlatego..w piatek stomatolog..podejrzewam ze wyrwa no bo leczeyc to sie raczej nie da skoro w poprzek wyrosła...jak to jest z wyrwaniem 8 słyszałam ze wyrwanie wyrwaniem ale po wyrwaniu boli okropnie...ząb raczje zepsuty ...
  • Czy możecie polecić jakiś sprawdzony gabinet chirurgii plastycznej w Warszawie? Chętnie poznałabym nazwiska lekarzy godnych rekomendacji oraz przybliżone ceny zabiegów. Chodzi o zabiegi na ciało - brzuch, albo piersi. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam!
  • Nikt nie wie co mi jest czy to przepuklina czy zapalenie jajników. Czy któraś z was moze mi powiedzieć na jakie badania sie przygotowac psychicznie?Prosiłąbym o wymienienie tych najbardziej"dogiętych" Pozdrawiam
  • ósemka(5)

wiem, że temat był ale moje pytanie jest nieco inne, mam ściśnięte zęby(nie wiem jak to się fachowo nazywa) i 8 oczywiście nie mają totalnie miejsca, te górne jeszcze jakoś wyszły do połowy, ale na dole wyszedł kawałek zęba i boli koszmarnie bo pcha się aż na ten "łuk", rośnie przez jakiś czas, potem na kilka m-cy ból ustaje ponieważ u mnie w mieścinie nie ma chirurga dentystycznego to na razie nie interweniowałam, ale dziś to już przegięcie, boli mnie cała głowa już drugi dzień, nie...
  • Dziewczyny, od porodu (3,5 mies) wrazstają mi się paznokcie, średnio po dwa na raz. Do tej pory sobie radziłam, ale teraz jest tragedia, chodzić nie mogę, a tu buty zimowe. Jak mam wyjść z dzieckiem na spacer to chora jestem. Teraz mam wrośnięte dwa duże palce, byłam u dermatologa, przepisał mupirox, jakąś wodę robioną do okładów i na chwilę pomogło. Ale znów wróciło, tchochę sama podłubałam, ale rośnie jakieś dzikie mięso... Brzmi paskudnie. W zasadzie prawie się zdecydowałam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się