chirurg

(7 wyników)
  • poszukuję dobrego chirurga onkologa w Warszawie.Mam do usunięcia całą tarczcę.Czy może ktoś mi pomóc, sprawa pilna.
  • Witam wszystkich, przytrafiła mi się następująca sytuacja, mianowice stawiłam się do szpitala na operację usunięcia guza tarczycy i chirurg na izbie przyjęć odmówił przyjęcia mnie do szpitala z powodu zbyt niskiego poziomu TSH - 0,26 (norma od 0,27) Moje TSH zawsze było w normie, więc sama zdziwiałam się takimi wynikami, ale chirurg kategorycznie odmówił, twierdząc, że jest niebezpieczeństwo pojawienia się komplikacji podaczas operacji (krwotok). Muszę więc teraz przyjmować lek...
  • jw - czy koniecznie chirurg? Endo zaproponował zrobienie biopsji, twierdzi że robi to bardzo dobrze, ale ja słyszałam że to zawsze powinien być chirurg, więc jak to w końcu jest...?
  • Może to trochę głupie pytanie. Czy podczas operacji chirurg jest tak "na oko" stwierdzić czy guz jest rakiem złośliwym? Wiem, że najważniejszy jest wynik histop. Miałam guza pęcherzykowego, lekarz po operacji stwierdził, że guz wyglądał "nieźle". I teraz czekam na wyniki histop. Ale nie ukrywam,że stres mnie zżera. Pozdrawiam
  • Witajcie, jestem przed operacją tarczycy i nie wiem, na jaki szpital się zdecydować..Jestem z Warszawy i przeczytałam na forum o CO, ale tam powiedziano mi, że do nich dostanę się tylko wtedy, jeśli mam stwierdzone zmiany nowotworowe... A przecież wynik biopsji nie jest w 100% pewny. Nie wiem, co robić :(
  • dostalam wybor lecznie jodem lub operacja na guzka cieplego nadczynnego.W gabinecie zaczelam sie zastanawiac i leku przed usunieciem chirurgicznym wybralam jod 131 i dostalam skierowanie.W domu zaczelam przemyslac calaa sprawe i doszlam do wniosku ze chce go usunac juz na 100procent.Teraz nie wiem co mam zrobic probowalam sie zarejestrowac lecz nie ma terminow do lekarza by wypisal mi skierowanie na operacje.W rejestracji mi powiedzieli ze moge przyjsc w dniu przyjmowania lekarza ...
  • Witajcie,proszę o poradę.Mam guza na prawym płacie tarczycy i niedoczynność.Muszę poddać się operacji,ale nie wiem który szpital wybrać.Mam problem z płucami więc rozważałam szpital płucny na Płockiej lub na Banacha.Nie wiem gdzie są lepsi chirurdzy,lepsz opieka.Proszę o pomoc.Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się