Forum Zdrowie Candida
ZMIEŃ
      chodzenie

chodzenie

(9 wyników)
    • witam! Od 2 lat leczę się na niedoczynność tarczycy- wcześniej nazwane poprodowym zapaleniem tarczycy, teraz hashimoto. Objawy chorej tarczycy miałam jeszcze przed zajściem w ciaże, ale endokrynolog na podstawie wyników stwierdziła, ze wszystko jest ok, a było to tylko spr. tsh, które było 3- norma do 4. Nikt w mojej rodzinie nie chorował na tarczyce, nie wiem czemu na mnie padło. Pod koniec tamtego roku leczyłam u dzieci lamblie- wyszły w badaniu kału i trzymałam diete. Lamblii nie ...
    • od paru juz lat cierpie na paskudna przewlekłą dolegliwośc, którą olewają lekarze, nie chce się tu rozpisywac, choćbym mógł bo to długa i straszna historia z łażeniem w 'chmurze zaduchu' po roznych lekazach i zerowe skutki załapalem to w sumie 10 lat temu po zjedzeniu pewnego paskudnego spaghetti w knajpie - przez nastepne pare dni miałem paskudne odczucia w jamie ustnej, palenia, ekstremalny niesmak, wreczniespałem (czy słabo spałem ze trzy nocki bo czulem ze dzieje sie cos nied...
    • Czy ktos może mi wyjasnic o co chodzi z zakwaszaniem organizmu? No bo z jednej strony trzeba, żeby nie mieć pasożytów i grzybów. A z drugiej wiele osób ma zbyt zakwaszony organizm, bo je za dużo węglowodanów i cukrów. Nic nie rozumiem :( Ja po kwaśnych rzeczach fatalnie się czuję. Moja lekarka, tybetanka, zabroniła mi jeść rzeczy kwaśnych i czosnku. To jak mam bronić się przed pasożytami i candidą?
    • Słyszał ktoś o wegateście chyba Hola czy Fola (???), nie wiem dokładnie jak to się nazywa, bada pola elektromagnetyczne drobnoustrojów i toksyn przez nie wydzielanych zawartych w organiźmie, potem programuje się jakoś kulki i podaje choremu. Czy warto iść tą drogą? dzięki
    • Bylam dzisiaj na kontroli u dermatologa kazał mi wyrzucić wszystkie byty, rękawiczki.Czy ktoś z was musiał zrobić to samo?
    • Chcialbym sie dowiedziec czy ktos ma jakies doswiadczenia/informacje. Chodzi mi tutaj glownie o dozyle leczenie antybiotykami przeciwgrzybicznymi, ktore wymaga pobytu w szpitalu. Stosuje sie do tego amphotericine b, flukonazol i itrakonazol i pewnie am to lepsze dzialanie niz leki podoawane doustnie. Prosilbym "oswieconych" zwolennikow homeopatii o nie pisanie w tym watku, zalezy mi jedynie na konkretnych informacjach nie natomisat na czytaniu o tym ze antybiotyki szkodza itp.
    • wszyscy piszecie o diecie, o tym co jeść, a może dobrym pomysłem jest oczyszczająca głodówka? przecież pozwala pozbyć się wszystkich toksyn, może drożdży też?
    • aha zapomniałem w poniższym wątku napisać,a chodzi o to że kupiłem chlebek na zakwasie ale biały.czy ważne żeby był na zakwasie i ciemny,czy tylko na zakwasie??
    • Oświećcie mnie: dr Janus często mówi o właściwym stosowaniu preparatów. Jak ma w końcu wyglądać to właściwe stosowanie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się