Forum Zdrowie Choroby tarczycy i hashimoto
ZMIEŃ
      choroby autoimmunologiczne

choroby autoimmunologiczne

(5 wyników)
    • Nurtuje mnie jedno pytanie - jak to jest z nimi ? Lekarka mi mowila ze lubia wystepowac razem. Jak to jest u Was?
    • Witajcie. Mam problem i tym razem nie chodzi o tarczyce. Od lipca br. mam bole w pachwinie. Na poczatku bol byl na tyle silny, ze nie moglam w nocy spac bez srodka przeciwbolowego. Bol na tyle dziwny, ze trudno stwierdzic, co tak naprawde boli: staw, miesien, kosc? To byl taki rodzaj bolu, jaki sie odczuwa, kiedy boli jajnik. Taki ucisk, na poczatku ciagnacy tez do nogi. Bylam nawet u ginekologa, bo bylam przekonana, ze to jajnik - wczesniej mialam cysty i bol byl podobny. Lekarz jednak po...
    • Mam pytanie do hashimotek. Czy są wsród was osoby u których zdiagnozowano choroby typu RZS,SM ??????????
    • Od ok. 10 lat miewam stany nazwałabym to "grypopodobne" - momenty osłabienia, skrajnego zmęczenia bez kataru i typowego bólu gardła (jedynie lekkie pobolewanie) z bólem mięśni, starów i węzłów chłonnych. Trwa to zazwyczaj 2-3 tygodnie, później jest trochę spokoju, później znowu wraca itd. Zdarzyło mi się też przytyć 20 kg w ciągu dwóch miesięcy (z tym że wyglądałam bardziej jak napompowana wodą a nie jak otyła, to było dość dziwne), później schudnąć 15 kg w ciągu miesiąca, bez zmiany diety. ...
    • Witam, jestem kobietą, mam 22 lata. W styczniu dermatolog kazała mi zrobić badanie poziomu TSH, bo garściami wypadają mi włosy (do tej pory zresztą, żaden preparat nic nie pomógł,nigdy wcześniej z włosami nie miałam problemów). Wynik wyszedł 3,5 norma wg laboratorium to od 0,27 do 4,2. Powiedziała, że wszystko ok i zasugerowała, że sobie "wkręcam" złe samopoczucie. Ja jednak czuję się coraz gorzej: jest mi na przemian gorąco i zimno, stale śpię, w ogóle nie mam apetytu, rano mam popuchn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się