Forum Zwierzęta Ornitologia
ZMIEŃ
      chory

chory

(3 wyniki)
    • Nowięc już od 2 dni pewien bardzo znany mi gołąb (miejski) siedzi umnie na parapecie i od wczoraj nic niejje a dodatkowo ma biegunke i nastroszone pióra,jest też ospały i niemoże latać. Niewiem czy wziąść go do pudełka na mój balkon i podać wode z glukozą i karme. Prosze o porady bo ja już niewiem co mam zrobić:( A i jeszcze ma troche jaśniejsze oczy niż przed choroba.
    • U mnie na parapecie od wczoraj siedzi jakis ptak w jednym miejscu. gołąb może ale jakiś taki duzy, nie jestem pewna. I jak otwieram okno i się do niego bliżam to on się prawie nie rusza i nie wiem co z nim zrobić? moge go zanieśc do weterynarza, czy go nie ruszać? pomożcie coś szybko bo mi go szkoda
    • Dziś do karmnika przyleciała dziwna Bogatka.Bogatki mają takie białe policzki,a ta miała owszem białe ,ale tego białego było wyjątkowo mało,a czarne obwutki bardzo obfite.Za głową miała jakby garb...czy to pióra tak nastroszone.Była wyjątkowo mało płochliwa,a wręcz zachowaniem jakby mówiła "dosyp jeszcze ziarna" bo już nie było.Była też taka niemrawa jakaś...tak wolniej niż imme fruwała.Gdy uciekła na pobliskiego krzaka powoli zbliżyłem się do niej -wszystkie inne poprzeskakiwały...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się