chory

(4 wyniki)
  • Od wczoraj Fuksik zaczął robić coś dziwnego... Jakoś tak strasznie charczał (nie wiem czy tak się pisze...) Zamykał ślepka, i tak strasznie się męczył... Dziś rano powtórka z rozrywki, to samo a nawet chyba jeszcze gorzej. Z boku to tak wygląda jak by miał coś w gardle? i to mu przeszkadzało... MOże katar, ale katar u psa czy jest możliwy? Raczej nie miał jak się zaziębić. Fakt jest codziennie na działce, jak mu gorąco (jest czarny) to leży sobie w cieniu, ale wątpie żeby to wzięł...
  • Oczywiście wiadomo, że gdy zwierzak zachoruje, trzeba z nim iść do weterynarza. Jak jednak zaradzić doraźnie przykrym objawom, zanim udamy się do lecznicy? Co robić, gdy zwierzak zachoruje w okresie świątecznym, gdy lecznice pozamykane, a my nie mamy numeru komórki naszego weterynarza? Jakie lekarstwa można podać zwierzęciu, by mu nie zaszkodzić? Czy macie wypróbowane sposoby??? Chodzi o psy, koty, pajaki i wszystko, co zyje i chorowac moze.
  • Przypomnę: okazało się, że mamy kota z białaczką. Od 4 -tego jest w strasznym stanie. Morfologia wykazała, że wirus zaatakował już szpik kostny dlatego rokowania sa marne. Ale póki co cieszę się, że chociaż nasze starania odniosły skutek i Pitek poczuł się trochę lepiej. Zaczął sam jeść i znacznie się ożywił! Ja wiem, że to beznadziejny przypadek, ale tak bardzo chciałabym, żeby jeszcze trochę pożył. Czy ktoś zna podobne przypadki objawów białaczki(z tym szpikiem kostnym), czy Pit...
  • Jestem wlascicielem czteroletniego PAPILONA,ktory znaczy teren w domu.Czy kastracja pomoze usunac ten problem??? Bardzo dziekuje za opinie na ten temat. Pozdrawiam. dirtyglad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się