Forum Zwierzęta Psy Shih tzu
ZMIEŃ
      chory

chory

(3 wyniki)
    • witam. kupiłem 7tyg pieska i po 2 dniach mi zachorował.najpierw weterynarz powiedział ze to zatrucie jelitowe (nic nie jadł, nie pił, wymiotował i go czyściło(nawet krwią!!!) kilka razy dziennie.) jadł tylko pod przymusem. 3 dni brał kroplówke(glukoze) oraz antybiotyki w zastrzykach i po tym czasie przestał wymiotować i czyścić. pił tylko wode sam, jedzenie dawałem mu strzykawką. po dwóch dniach znów zaczął wymiotować i nic nie je. znów pojechałem do weter. i znów kroplówka. w...
    • witam wszystkich od 3dni mam sunię biało-czarną, ma 8tyg i problemy z oddychaniem, charczy, sapie, łapie mordką powietrze (od czasu do czasu) ma tez katar, weterynarz mówi ze to przez to bo noska nie widzi jakos specjalnie wadliwego, niby ją tam osłuchał wyoglądał i wszystko ok, nawet goraczki nie ma tylko ten katar - jako ze jeszcze nie byla na nic szczepiona dal antybiotyk na 3dni zeby się cos gorszego nie rozwinęło, piesek je normalnie, z apetytem, bawi się chetnie, gryzie absolutnie wszys...
    • Witam Jestem nowym użytkownikiem ale juz od jakiegoś czasu czytam wszystko co tyt piszecie Kupuję niedługo shih tzy i mam pytanie w związku z ta straszną choroba ....zapomniałam nazwy chyba per.. coś tam objawy to wymiotowanie biała pianą brak apetytu no i w efekcie śmierć pieska Czy moje dziecko może sie zarazić,dziecko ma 4 latka napiszcie bo zakochałam sie wtych pieskach i bardzo bym chciała go mieć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się