scoutek 06.10.10, 10:08 moze cos dla oderwania sie od glownego nurtu? ludzie sa bardzo bardzo kreatywni oto przyklad: tatus, ktory sfotografowal swoje coreczki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ploniekocica Re: cudo z netu 06.10.10, 10:16 Ło matko (medialna i córko mentalna), jakie cudne:)))) Na dodatek dzieci wyglądają na autentycznie szczęśliwe, co rzadko się zdarza w pozowanych zdjęciach. Odpowiedz Link
damakier1 Re: cudo z netu 06.10.10, 10:30 Cudo nad cuda! To takie sfotografowane szczęście. Odpowiedz Link
trzecikot Re: cudo z netu 06.10.10, 11:01 A mnie się nie widzi. Cukierkowy PS. Dobre pomysły, dobry warsztat, ino nieautentyczne. Odpowiedz Link
scoutek Re: cudo z netu 06.10.10, 11:16 hmmm a ja mam wrazenie, ze dziewczynki w tym wszystkim dobrze sie bawia Odpowiedz Link
ploniekocica Re: cudo z netu 06.10.10, 11:25 trzecikot napisał: > A mnie się nie widzi. Cukierkowy PS. Dobre pomysły, dobry warsztat, ino nieaute > ntyczne. Ale, ale to chyba nie ma być autentyczne? To są absolutnie świadome stylizacje, a nie łapanie chwil z dzieciństwa. To jest sesja, a nie reportaż. Dzieci świadomie bawią się w teatr z tatusiem, który musi być fajnym facetem skoro robią to tak radośnie. Odpowiedz Link
trzecikot Re: cudo z netu 06.10.10, 11:31 Ty mi nie eksplikowywowuj, ty mnie zrozum - nie widzi mi się i już. Wygląda toto jak wyrwane kartki z katalogu IKEA. Odpowiedz Link
mike.recz Re: cudo z netu 06.10.10, 14:58 Dziękuję za poczęstowanie tak kapitalnymi pomysłami, świetne. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: cudo z netu 06.10.10, 15:41 Podzielam Twoje zdanie, mnie się podoba i sam pomysł i rezultaty. Odpowiedz Link
mike.recz Re: cudo z netu 06.10.10, 17:24 tw_wielgus napisał: > Podzielam Twoje zdanie, mnie się podoba i sam pomysł i rezultaty. To teraz i w tym miejscu możemy sobie pogratulować...dobrego gustu;) Odpowiedz Link
absztyfikant Re: cudo z netu 06.10.10, 17:02 Super zdjecia, a dziewczynki rzeczywiscie sa na nich w siodmym niebie ;) Odpowiedz Link