Forum Praca Praca w IT
ZMIEŃ
      czy

czy

(2 wyniki)
    • zaczelem to cos, jakos kurs idzie, z wyksztalcenia jestem technik telekomunikacji, i inzynier automatyki, z praca cienko. Buduje sieci komputerowe ale wcale nie jest dobrze z iloscia pracy, wzielem sie za CCNA, w planach CCNP i cisco security ale juz zaczynam watpic. Gadanie jest ze super zarobki i pelno pracy, ale to tylko chyba zaslyszane plotki, bo tylko, jak pogrzebalem w internecie jakies fora w USA to tam ludzie pisza za zostali z niczym, sa CCNA i pracy nie maja. Chcialbym cos wiedzie...
    • Czy pracując bardziej na styku IT i biznesu (bazy danych - bardziej programowanie aniżeli administracja) warto iść za wszelką cenę na studia informatyczne? Czy też może warto skończyć inny kierunek? (np.: zarządzanie - specjalność ukierunkowana bardziej na wykorzystanie IT w przedsiębiorstwie, zarządzanie projektami, analizę biznesową) Studiowałem kiedyś 2 lata na informatyce (2 uczelnie - 2 podejścia) i nie bardzo mnie ten kierunek ciągnie. Nie mam o sobie zdania, że jestem typowym infor...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się