-
Szanowni,
Wykonanie zadań w zakresie sprzedaży kont osobistych w Regionie jest na niezadawalającym poziomie. W tym roku ten produkt jest obok kredytów gotówkowych jednym z celów priorytetowych dla Banku. Musimy sprzedawać jak najwięcej kont, żeby w przyszłości móc cross-sellować tych klientów.
Wierzę, że każdy Doradca jest w stanie pracować efektywnie i pozyskiwać nowych klientów. Dlatego ponawiam działanie z ubiegłego kwartału i najbliższe 2 dni tj. 16 oraz 17 kwietnia są w naszym reg...
-
Mam pytanie. Czy w naszym banku działają związki zawodowe? Czy robią coś poza
organizowaniem rajdów rowerowych? Czy działają tak jak im statut nakazuje w
interesie pracowników? Nawet członkowie w oddziałach nie potrafią odpowiedzieć
na to pytanie.
-
czy u Was w regionach dyrekcja chodziła po sali między klientami i z usmiechem pytała Was czy już wypełniliscie ankietę? I tak się dziwie że "tylko" 80% zagłosowało po takim "dopingu". Reszta na urlopach była czy jak?
W naszym regionie przy poprzednim badaniu bylismy na jednym z ostatnich miejsc więc jest parcie na poprawę wyników - rozmiecie - stoimy nad przepaścią i zaraz wykonamy wielki krok do przodu ;-) Coś czuję że jak teraz są połączone regiony to siła niezadowolonych z tych zredukow...
-
czytaliście ostatni mail z telekonferencji o planowanych zmianach naliczania prowizji?
Czy ja dobrze zrozumiałam, ze prowizję pracownik otrzyma w 100% jeżeli w danym miesiącu
otworzy planowaną ilość ror-ów (nie było mowy czy mają spełniać warunki czy nie, a plan na
pracownika ma nakładać bezpośr. przełożony).
Czyli jak "utłucze" się nawet konkretne kwoty gotówki, hipotecznych i karty...to i tak za to nie
zapłacą bo nie ma sie ror-ów ?
-
Czy zauważyliście zmianę podejścia "góry" do pracowników?Czyżby wytyczne nowej strategii?Po kilku -kilkunastu miesiącach względnego spokoju,znów zaczęło się dręczenie.brrr.Znów się nie chce wstawać i iść do "fabryki".Co się dzieje-ktoś z Was wie?