czy

(7 wyników)
  • Witam chciałbym się czegoś dowiedzieć na temat Andrzeja Paszkowiaka do którego mam jechać do pracy w Niemczech jako rzeźnik (kiedyś jego firma nazywała się PROFIL)przede wszystkim czy płaci na czas i czy wywiązuje się z obietnic np. o stawka i czas pracy. Jeśli ktoś coś wie to proszę o info i pozdrawiam
  • pytanko(5)

Witam, Razem z mężem wybieramy się do pracy w Niemczech. Czy ktoś może pracował u Państwa Schmitz z Ulm Za pośrednictwem Zbigniewa Zaręby i Wojciecha Białeckiego? Jak to sprawdzić aby nie natknąć się na oszustów?
  • cz ktoś morze robił przez tą agencje bo mam jechac do sortowania odpadów aha podobno wypłata jest dopiero po 8tygodniach??
  • Szukam opiekunki do rocznego dziecka we Frankfurcie n. Menem. Praca w godzinach 8.30 - 12.30. Od poniedzialku do piatku, okazyjnie także w weekendy. Nie oferuję pokoju/mieskania. Praca od sierpnia.
  • Czy zna ktośmoże Pana Krystiana Kowalskiego, który poszukuje ludzi do pracy w Aldorfie przy salacie, pomidorach i ogórkach ? Czy można tej osobie zaufać ? Proszę o informacje.
  • WINOBRANIE SEZON2009 winnica mathes w WORMELDANGE BEZPOSREDNI KONTAKT.PAUL MATHES.73 RUE .PRINCIPALE L5507 WORMELDANGE.TEL769393 LUXSEMBURG./NIE JESTEM POŚREDNIKIEM/
  • praca w Monachium,bardzo dobre warunki płacowe i mieszkaniowe,wymagany co najmniej komunikatywny niemiecki.Numer telefonu:0049 89 937848.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się