czy

(281 wyników)
  • Witam! Mam pytanie - czy ktoś z Was dostał może od swojej dyrekcji pismo dyscyplinujące ??? oczywiście chodzi o zbyt małą sprzedaż - wynik w smsie poniżej 80 % :))
  • Zbliżają się świeta i strach pomyśleć o wydatkach. Z pensji pracowniczej nie wystarcza na bieżące życie i opłaty. W zeszłym roku, Pan Prezes miał gest dla pracowników. Mam nadzieję, że osiągnięte wyniki finansowe pozwolą na dodatkową wypłatę jednorazową. Ale czy z wierzchołka władzy można dostrzec problemy szeregowych pracowników. Mam nadzieję, że tak.
  • Witam serdecznie pracowników ww banku. Jestem umówiona na pierwszą rozmowę kwalifikacyjną do pracy w tej instytucji w jednym z katowickich oddziałów. Jednak po tym co tutaj przeczytałam nie wiem czy warto poświęcać mój czas nawet na tą rozmowę bo z tego co piszecie to warunki pracy w tym banku nie są najlepsze. Zdaję sobie sprawę, że są do wyrobienia jakieś cele sprzedażowe, ale praca po godzinach za darmo nie mieści się w mojej głowie. Do tej pory płacono mi nawet za 30 minut nadgodzin i tru...
  • UWAGA!!! otoz ankieta ta nie jest anonimowa, nie dajcie sie robic w balona...sprawdzilem to bardzo dokladnie, kazda osoba, ktora otrzymala link ma inny numer id przypisany do danego doradcy, mysle ze kazdy kto mial stycznosc mniejsza lub wieksza z informatyka szybko to zauwazy...takze jest to jedna wielka sciema i gwarantuje Wam, ze osoba do której trafiaja te ankiety juz wypelnione z latwoscia moze sprawdzic kto ja wypelnial, niezaleznie od tego czy ktos ankiete wypelnial w pracy w domu czy ...
  • Czy macie kłopoty ze zdrowiem,kaszel ,chrypka, bule gardła po przebywaniu w pomieszczeniach klimatyzowanych banku?.Zmierzam do tego ze klimatyzacja powinna być serwowana ,czyszczona .Od zainstalowania klimy /3 lata/nikt do niej nie zaglądał.Cytat z fachowej opinii ze strony BHP; Koniecznie trzeba pamiętać o okresowym czyszczeniu i wymianie filtrów klimatyzacji. Obowiązek ten dotyczy także okresowego czyszczenia i dezynfekowania kanałów wentylacyjnych. Czyszczenie kanałów należy przepro...
  • Czy zastanowiliście się kiedyś, czy ktoś z "góry" to czyta??Na bank to wszyscy olewają!!! Piszcie na onecie, interii, wp, w różnych postach a niedługo będzie o tym głośno!! Rozpierdalają mnie różne,dziwne komentarze..Dyrektorzy siedzą na dupie wciśniętej w stołki i myślą,że pokierują ludźmi...W du.i.e mam takie konwenanse. Jesteśmy tylko ludźmi.. Równymi sobie - nieprawdaż???????????
  • Witam Nie jestem pracownikiem, tylko klientem, ale chciałem prosić o wyjaśnienie sprawy tajemniczej i niezrozumiałej. Mam kredyt hipoteczny w CHF. W ubiegły piątek złożyłem w swoim oddziale wniosek o wcześniejszą spłatę (całkowitą). Spłata, zgodnie z wnioskiem miała nastąpić wczoraj, 29.07. Tymczasem jest już wieczór następnego dnia, pieniądze leżą na koncie i nic nie wskazuje na to, że ktokolwiek kiwnął palcem w tej sprawie. Panie z oddziału, w którym to załatwiam są bardzo mił...
  • Coś jakby ucichło? Pomachaliśmy szabelkami, pokrzyczeliśmy, pocieszyliśmy się.... i co dalej?
  • Jeśli w standardach jakości obsługi klienta określa się jak powinniśmy być ubrani to czy nie powinniśmy dostać co najmniej dodatku za pranie tych rzeczy? Nie mówiąc już o tym że najlepiej byłoby gdybyśmy dostali służbowe ubrania. Nie jest moim marzeniem posiadanie całej szafy białych bluzek z kołnierzykiem i szarych garniturków. Dlaczego mam wydawać na to swoją kasę. Myślę, że coś tu jest nie tak. Rozumiem, że pracując w banku należy schludnie wyglądać, nie biegam do pracy w swe...
  • Witam. Ostatnio usłyszałam, że w nowym roku ma juz nie być regionów. Czy będziemy bezpośrednio rozliczani przez Centralę, czy może zostanie kilka ośrodków,np. Poznań, Wrocław, Warszawa... Czy ktoś coś wie na ten temat, czy to kolejna plotka ? Jeśli to prawda, to co będzie z ludźmi, którzy teraz są koordynatorami ? Przejdą do oddziałów ?
  • Jako klient największego w naszym kraju banku, po zapoznaniu się z wypowiedziami i opiniami użytkowników tego forum zaczynam rozumieć skąd bierze się wśród już 'przeszkolonych' pracowników mojego oddziału niewiedza i brak kompetencji w zakresie wprowadzonego systemu ZSI. Wnioskować zatem należy (skoro dla większości problemem jest lokalizacja miejsca szkoleń w pobliżu lokali rozrywkowych i cena używek), że owe tygodniowe edukacyjne zjazdy przybierają raczej postać spotkań integr...
  • Mam pytanie czy w jakimś z oddziałów audyt zajął się czsem pracy, urlopani ,które są udzielane niezgodnie z planem, pracą po kilka tygodni po południu, brakiem przerw dla pracowników i.t.p.,czy Oni nie szukają takich problemów w oddziale.
  • Witam. Czy pracownik PKO jest uprawniony do tego by np. ktoś z mojej rodziny z tym samym nazwiskiem co ja, może podać się np. za moją matkę i dostać login i hasło do mojego konta? NP. jestem Jan Kowalski przyjdzie Irena Kowalska powie że jest moją matką pokaże dowód osobisty i uzyska owe dane? Jestem pełnoletni i konto jest na mnie założone.
  • PYTAM - JAK W TYTULE WĄTKU - GDYŻ fachowcy twierdzą , że konkurencja wzmocniła się mocno. _________________________________________________________________ GE-BPH zagrozi PKO BP? 2007-08-04 10:09 * Nowy GE-BPH to potężny konkurent dla Lukas Banku, Eurobanku czy Polbanku. Może też zagrozić pozycji PKO BP - uważa analityk Bankier.pl, Michał Macierzyński.
  • Jak myślicie czy opłaca się wykonywać więcej planu? A w życiu. Jak się wykona 120% -kasjero- dysponent, czy 150 % doradca to wszystko ponad to się nie liczy. Zastanawiam się czy klientów odsyłać na następny kwartał bo swoje już wykonałem/łam? I tak nie dostanę większej premii.A może lepiej się nie odzywać bo jeszcze dołożą planów ( i tak już bardzo wygórowanych). Co sądzicie?
  • Obecnie przebywam na urlopie wychowawczym, nieuchronnie zbliza sie termin kiedy to powinnam okreslic sie czy wracac do pracy czy tez zlozyc podanie o dluzszy urlop.Co robic, wiadomo co sie dzieje... z jednej strony chcialoby sie wrocic do pracy ale szkoda malenstwa. Czy tez przeczekac w domu ale bez gwarancji powrotu do pracy? Teraz ponoc miejsce na mnie czeka...
  • Witam, w lipcu skończę 21 lat, pracowac zacząłem w czerwcu 2009 do grudnia 2009, i teraz pracuję od 1 marca mam umowę o pracę na okres próbny, a 1 czerwca zostanie ona przedluzona i bede mial umowę o pracę na czas nieokreślony. moje dochody 1350zł netto. Nie posiadam zadnych zobowiązań. nigdy nie brałem nigdzie kredytu, ani nawet rat.Chciałbym się dowiedziec czy na początku czerwca po przepracowaniu trzech miesięcy otrzymam kredyt , interesuje mnie kwota 5-7tys. na okres dwa lata. Wiem ...
  • Do najwyższych należą opłaty w PKO BP. Aż 100 zł żąda największy polski bank od posiadacza konta Platinium, który zdecyduje się zamknąć je przed upływem trzech miesięcy od daty założenia. Mniej, bo 40 zł, PKO BP pobiera od rozczarowanego przedwcześnie posiadacza konta złotego. Właściciel konta standardowego "wykupi się" za 20 zł. Za szczęściarza może uważać się posiadacz konta Graffiti: PKO BP nie pobiera od niego opłaty.
  • Jak myślicie-czy warto zakładać agencje a współpraca z tym bankiem ma jakąś wizję przyszłości?
  • Witam. Mam nadzieję że uzyskam jakieś porady, bo szczerze powiem coraz mniej jestem zdecydowana a jutro rozmowa. Dostałam propozycję pracy na stanowisku analityka kredytowego. Obecnie jestem księgową w biurze rachunkowym. Zarabiam 2000 zł netto. Praca wiadomo stresująca, duża odpowiedzialność itd., ale to jak wszędzie myslę. Jeśli chodzi o atmosferę pracy to jest całkiem ok. W zawodzie księgowej pracuje juz 9 lat i zastanowiłam się nad zmianą. nawet zainteresował mnie zawód anal...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się