czy

(23 wyniki)
  • Czy wiadomo komuś o pośredniku z Nysy? Czy nie wiadomo nic na ich temat? bo oferują 8 EURO na godz. - koszty utrzymania itp. Jak to wygląda? Bo jak ktoś tak szybko odpowiada na zgłoszenie do pracy, też może być podejrzane? hmmmm.....
  • witam.czy ktoś wie coś o firmie tido vesta,są wiarygodni i wypłacalni na czas.jaka stawka i na ile jest kontrakt.z góry dziękuję
  • Witam, Piszę właściwie w imieniu swojego znajomego i poniekąd również moim. Zamierzałem wyjechać do pracy do Holandii wspólnie z moim znajomym, którego znam wiele lat i wiem, że mogę mu zaufać i vice versa. Niestety pojawił się problem. W każdej z odwiedzanej przez nas agencji pracy jest ograniczenie wiekowe do 40, maks. 45 lat, ja się jeszcze w tej granicy mieszczę mój znajomy już niestety nie. Chcieliśmy sie podjąć jakiejś nieskomplikowanej roboty w ogrodnictwie, przy pakowaniu, itp. tak a...
  • wyjezdza do pracy z ta agenja ?
  • Witam Bardzo proszę o odpowiedz czy w Holandii jest mozliwosc kupna miesięcznego biletu autobusowego na dojazdy do pracy? Ile moze przecietnie kosztowac?
  • mam juz wyjazd w niedziele .....pomozcie ,znacie ich ?kto od nich wyjezdzal..?
  • Czy to jest prawdziwy i rzetelny gosciu???niewiem miał sie dzis ze mnąskontatkowac w sprawie pracy w holadni chodziło o ustalenie terminu wyjazdu do pracy a on tego nie zrobił także niewiem co jest grane moze mi pomożecie co???zna go ktos prosze o kontakt !!!!!!
  • Firma działa w Szczecinie,jako jedyna nie ma strony internetowej,nigdzie nie mogę nic na jej temat znaleźć,a w maju mam wyjechać za jej pośrednictwem do Belgi na zbiór pomidorów.Jest to niby firma belgijsko-polska,ogłasza się tylko na stronie infoludek.pl/ogloszenia/index.html?akcja=zobacz&ID=109954&&strona= i poza tym nic o niej nie słychać.Może pomożecie????
  • Witam chciałbym sie dowiedzieć czegos na temat pracy w Eindhoven przez agencj DirectPeople.Jesli posiadacie jakies wiadomości na ten temat napiszcie.Chodzi mi głównie o warunki mieszkalne no i wogóle czy firma załatwia prace,regularnie płaci itp.Z góry dzięki za info,pozdrawiam.
  • Witam. Czy zna ktos firme Flex-Worx ktora podobno wysyla rzeznikow do pracy w Holandii do rzezni w miejscowosci Boxtel ? Chcialbym sie dowiedziec czy jest to wiarygodna Firma.Za informacje dziekuje i pozdrawiam Andrzej.
  • czy zna ktos ta firme,czy moze byl ktos i podzieli sie informacjami dotyczacymi wiarygodnosci tej firmy i warunkow pracy,wynagrodzenia itp
  • Poprosze o blizsze informacje na temat tego posrednika.Moze ktos zna ta firme, lub pracowal za jej posrednictwem? Czy to nie to nie to samo, co firma OTTO?
  • Młoda kobieta po studiach szuka pracy przy sprzątaniu, prasowaniu, opiece nad dziećmi, w sklepie, barze.Na dłuższy okres czasu jak najbardziej TAK.Jestem naprawde bardzo miłą,soloidną osobą mówiącą dobrze po angielsku.Wczesniej duzo pracowałam w sklepie, przy opiece nad dziećmi i w szklarniach również.Obecnie mieszkam w Hadze,prosze o pomoc i oferty.
  • hej chcialem sie zorientowac czy moglbymlegalnie podjac prace w holandii mieszkam teraz ponad rok w wielkiej brytani pracuje legalnie tu ale chcem z tad wyjechac(niepodoba mi sie ten kraj)i myslalem o holandii i czy z jezykiem ang.i niemieckim dam sobie rade z dogadaniem sie z ludzmi?? pozdrawiam michal
  • Czy ktoś mi może coś powiedzieć o pracy w hotelu w charakterze pokojówki? 7.50/h brutto ile netto? Czy jest bardzo ciężko?Ile można odłożyć?Proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem czy zdecydować się na wyjazd.
  • Mam pytanie i bardzo proszę o pomoc! Czy ktoś z Was zna może agencję EU- connect BV?? Jest to holenderska agencja. Mam propozycję wyjazdu z tej firmy, ale nie wiem czy można jej zaufać...Chciałbym też się dowiedzieć, czy pensja w wysokości 1500 euro brutto w Holandii jest wystarczająca, tzn. czy można się za to utrzymać w Holandii itp. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!!!
  • To firma ALLWORKS INTERNATIONAL-z opola to dopiero oszuści nie warto nawet głowy zawracac sobie żeby dzwonić do nich .naprawde nie polecam wszystko co najgorsze może cie tam spodkac
  • Witam Mam pytanie czy ktoś wie coś na temat tej firmy na ile są wiarygodni i czy to co proponują jest zgodne z rzeczywistością.
  • Jak mogę sprawdzić swój numer sofi i czy wogóle mam coś takiego, i jak to wogóle jest czy coś sie zmieniło po 1 maja czy można bez numeru pracować, czy może to jest coś takiego jak nip?
  • czy 10.90 netto i brutto to na warunki .nl ok ile to daje w drugim przypadku? nie znam tamtego rynku, a nie chce wladowac sie w syf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się