czy

(7 wyników)
  • Odchodzą od nas doświadczeni Operatorzy co firma robi aby ich zatrzymać??? Odejście doświadczonego operatora który pracuje 3-5 lat jest stratą jestem w stanie przekazać wiedzę odpowiadającą temu poziomowi ale na to potrzeba czasu to raz a dwa doświadczenia 100% nie da się przekazać i swoje z maszyną trzeba się przemęczyć. Forma motywacji: 20-40zł podwyżki rocznie ocena roczna totalna fikcja bo B za dużo osób nie dostanie limity odgórnie są nakładane o "A" można zapomnieć Progra...
  • Czy twoi przełożeni właściwie doceniają Twoją pracę i zaangażowanie?
  • Zastanawia mnie to ? Dział który jest najbardziej uciskany ,pomiatany,i naj mniej zarabiamy z całej firmy ,ale wymagania co do hendlerów ogromne . Wiecie zapewne wszyscy że wprowadzono nam skanerki super zabawki tylko nikt zdaje się nie dostrzegać faktu że spowolniły proces wystawiania zamówień.W opinji większości pracowników z lini pakujących to właśnie od momentu wprowadzenia skanerów zaczeły się kłopoty z brakiem zamówień na liniach.Zastanawia mnie tylko jedno jak długo nasza...
  • W jakim czasie i dlaczego?
  • Witam! Ostatnio miałem okazję pracować w Waszej wspaniałej firmie. Na moje nieszczęście trafiłem na magazyn na zmianie D, niestety nie udało mi się tam długo wytrzymać.Pracowałem w wielu miejscach ale Technicolor przechodzi wszelkie wyobrażenia. Idąc tam do pracy nie myślałem, że tak szybko się z niej zawinę.Już od samego początku nie spodobał mi się kierownik tej zmiany-p.Janusz. Trzęsie portkami na każdym kroku,żeby tylko żadna linia nie stanęła. Często sam brał skaner w dłoń i wysta...
  • Witam Wszystkich, Zapewne do większości z was dotarła informacja o powstaniu u nas w firmie związku zawodowego. Nie wszyscy jednak mają dokładne informacje o tym kto to robi i dlaczego. Pracuję na zmianie A i kontakt z pozostałymi zmianami mam utrudniony, szczególnie po tym jak zablokowano mi pocztę elektroniczną. Jestem tymczasowym przewodniczącym Związku. Jeśli macie jakiekolwiek pytania możecie pytać. Chętnie będę na nie odpowiadał.
  • Co myślicie o nadchodzących WIELKIMI krokami wrześniowych podwyżkach...W tym roku już pakownia ma wyrównane pensje z replikacją ( słowa R. Wilczyńskiego z zeszłego roku ) więc powinno być lepiej niż to zeszłoroczne kilkadziesiąt złotych w przypadku replikacji i okolic. Słyszałem ze może być 13 % nawet ( szkoda że 13% zwykłego operatora jest duuuużo mniejsze niż 13% Menagera ), prawdopodobnie również staż pracy będzie brany pod uwagę. Może zamiast iluś tam procent pensji dorzucić każdemu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się