-
witam
zamierzam przejść z innego banku do Pekao SA do obsługi rynku
klientów korporacyjnych. Jestem po wstępnych rozmowach i bank
wykazał zainteresowanie. Proszę powiedzieć czy Pakao - tak jak
piszecie zgodnie jak jeden mąż - jest zepsuty do szpiku kości czy są
tam działy, np. korporacyjne, gdzie można pracować jak człowiek,
liczyć na szacunek i realizować swoje ambicje? Proszę o odpowiedź
przede wszystkim jeśli ktoś z szanownych czytelników tego forum miał
styczność w pracy w ...
-
Proszę o informację czy bonus wypłacany jest na podstawie wprowadzonej
sprzedaży do TURBO, czy tez są inne kryteria przyznawania.
-
Mam możliwość odbycia półrocznego stażu w jednym z oddziałów Banku Pekao SA, chciałabym zapytać czy Waszym zdaniem warto podjąć taki staż, co o tym myślicie?
Jeśli ktoś z Was był na takim stażu proszę o wypowiedzi, jak Wam się pracowało, i ogólnie jakie mieliście wrażenie i jak Wam się podobało.
Dodam, że obecnie jestem na studiach zaocznych nie związanych z bankowością i chciałabym podjąć staż aby nabyć doświadczenia zawodowego, czy bank Pekao to dobre miejsce na początki przyszłej pracy?
-
Witam, w mojej placówce za 10 dni zwolnienia ( lub 11 i więcej ) kierownik zabiera całą premię kwartalną, za 5 - 9 ją znacznie obniża , czy u Was też tak jest, czy to jest "normalna" praktyka. Dodam że chętnie jest widziane zostawanie po godzinach, których nie można wykazywać bo możemy pracować tylko 8 godzin. Godziny te są niby do odbioru tyle, że nigdzie nie zapisane, więc jak co do czego to jest zdziwienie, pół godziny nie liczy się:, jak idziemy prosić o urlop to zawsze najpierw jest nie...
-
Mam rozmowę o pracę w małym oddziale pekao są na stanowisko doradca/kasjer.
Napiszcie proszę jaka jest atmosfera w tym banku, na czym polega praca, jak
pozyskujecie klientow. Czy jest to praca w biurze czy trezba tez wyjsc do
klienta w teren?
Na jaka kwote moze liczyc ktos po studiach, kto zaczyna prace.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedx.
-
Nie wie co mam o tym myśleć. Ciągłe podteksty o zwolnieniu jak nie będzie wyników-to mi wygląda na nękanie. A jak jest u was???
-
A raczej czy ktoś się nie spotkał powinnam spytać?:)
Z własnego doświadczenia wiem, że raczej mobingowanie pracowników jest tu normą.
Straszenie zwolnieniami z pracy,testy w stylu"a po co Ci dzień na żądanie", straszenie pracowników będących w okresie wypowiedzania,że w razie zwolnienia chorobowego będą dyscyplinarke miały w aktach, itp.itd
-
Bo ja na ten temat nic nie słyszę? wiem tylko ,że płacę składkę :P
-
Czy są u Was przyjęcia do pracy ?
-
prosze bankowców o rade.w czym lepiej brac kredyt 180 tys na mieszkanie w
złotówkach czy frankach a moze euro(jak bedziemy w strefie euro)????
bardzo prosze o doradztwo
-
-
Mam pytanie - może ktoś będzie w stanie odpowiedzieć, czemu znikneły z tego forum ostatnie maile m.in. w sprawie nepotyzmu wspieranego przez p. G. z HR? Ludzie, napiszcie o tym do decydentów w tej instytucji, jak z pewnością zauważyliście, Waszych wpisów już nie ma, za sprawą niewidzialnej ręki.
I drugie, czemu ten sam gość, nazywajacy pracowaników "bydłem" wypowiada się publicznie w temacie wartości KZ? Czyli nie za jego sprawą tylko jego ducha łamane są prawa pracowników, przepisy KP, ...
-
Witam wszystkich, mam pytanie czy słyszeliście cokolwiek sensownego na temat zmian, które podobno czekaja nas w przyszłym roku dot. połączenia pionów i stanowisk /kasjero dysponent/.
-
Kończy się prawie czerwiec o co chodzi?
Zaczynam być naprawdę zdegustowana! Jak można wykonywać plany, których się
praktycznie i teoretycznie nie zna, przecież to jest rozbój normalnie!!! Brak
mi już słów
-
-
chyba z mazowieckiego, pania Bozenę R?
-
czy wy dostaliście już te pierdolone "uniqalne qubki" którymi ktoś chce nam
zamknąć mordy? Zamiast dawać takie gówno, mogliby dać parę złotych więcej dla
zwykłego pracownika a nie produkować i dystrybuować za kasę, która należy sie
nam jak psu buda...
-
... nie bardzo rozumiem w czym jest problem. Dlaczego pracodawca ponownie chce nas uszczęśliwiać na siłę ?! Ilość poganiaczy i planistów w n/banku niedługo przekroczy liczbę sprzedawców. Czy chcą nam zabrać nawet te marne grosze z socjala albo tak pozmieniać aby niewielu mogło skorzytać ?! Interesuje mnie kasa, każda kasa, nawet taka g... na. A to jak ja sobie ją wykorzystam to jest moja i tylko moja sprawa !!! Nech zarząd sobie fuduje karnety i je realizuje. Jestem pracownikiem i sam chcę so...
-
witam wszystkich.
Ostatnio jest bardzo dużo wakatów na wewnętrznej giełdzie pracy w różnych regionach. Nie wiecie czy to z powodu zwolnień, czy ludzie nie wytrzymują i się zwlaniają !!!!!!!!
pozdr dla wszystkich
-
Mam pytanie. Czy w naszym banku istnieje coś takiego jak podział
obowiązków ? Dlaczego jedni za gówniane pieniedze muszę robic - za
sprzedaz, dyspozycje i wsparcie a inni udając, że pracują wykonując
powtarzalne czynności zarabiaja 2-3 średnie krajowe ? Kiedy na
stanowiskach kierowniczych zostaną zatrudnieni ludzie, którzy będą
posiadali umiejętności kierowania ludźmi ? Kiedy będzie stworzona
atmosfera do osiągania ponad przeciętnych wyników bez poniżania
pracowników ? Kiedy bę...