dba

(12 wyniki)
  • Codzienne czynnosci o dbanie pochwy, nie lapanie roznego rodzaju zakazen, i wogole infekcji?? Prosze o rady.
  • Cześć. A ja lubię dentystów i lubię chodzić na wizyty, bo lubię dbać o swoje zęby. Są wybielone, zaleczone. Jestem w trakcie wymiany starych wypełnień. Używam nici dentystycznych, płynów, elektrycznej szczotki i pasty blend-a- med. Co jakiś czas powtarzam wybielanie nakładkowe. Odpowiem na różne pytania na temat wybielania. Polecam ten zabieg, po poprawia on humor. :)
  • Praktyczne wskazówki na co zwracać uwagę, żeby wizyta u lekarza była wartościowa a komunikacja z ginekologiem jak najlepsza: www.vulvodynia.pl/2008/wizyta-u-ginekologa/ Proszę moderatora o umieszczenie tego w stosownym miejscu. Dziękuję.
  • Witam! Nigdy mi się to nie przytrafiło do momentu pierwszego razu.Swędzenie i dziwne upławy-diagnoza zapalenie pochwy.Po lekarstwach wszystko przeszło jednak za niedługi czas poczułam kolejne swędzenie.Zdenerwowałam się bo to już mnie zdziwiło.Bardzo dbam o higienę osobistą,używam płynów do hig.inty.Lekarz ginek.powiedział mi,że jak się raz trafi może się nawracać i podał mi jeszcze czynniki powodujące taką przypadłość.Przepisał mi też więcej tabletek dopochwowych,że gdybym coś zauważy...
  • jak to jest, plombę trzeba wymieniac kilka razy? Wczoraj leczyłam zęba i usłyszałam ze tutaj plomba dowymiany, tytaj tez itd. Mnie nic nie boli nie mam dziur ale wymiana dobrych plomb. Dziwne. Teraz mam drugie pytanie. Mam 1 ząb leczony kanałowo, jest ładnie zrobiony, nic nie widac ze leczony. Ale chciałabym wstawic sobie koronkę (nie wiem czy to taka nazwa) chodzi o to zeby nie wyrywac zęba. Co polecicie w tym wypadku? Co pojde do stomatologa to nie wyjasni, mowi nazwami a ja nie ...
  • duzo kobiet prawie wogole nie dba o swoje zdrowie tylko o wyglad. dowod: post co 2 minuty z powaznymi chorobami !! Co z tego ze dobrze sie czują z zewnatrz jesli wewnatrz jest ruina. Efekt: grube baby czlapiace po ulicach niemogace zlapac oddechu. jak wyglad jest wazniejszy od zdrowia to ok spoko nic nie mowie. (oczywiscie lepiej jak jest to i to I jeszcze dodajac jak widze na forach internetowych,tony dziewczyn narzekajacych na zdrowie,szukaja szybkiej bezbolesnej,bezposwiecen metody...
  • Mam bardzo duże i niestety obwisłe piersi. Ostatnio zauważyłam, że pod piersiami mam bardzo, naprawdę bardzo dużo białych wągrów. W odległości 5 milimetrów. Jeden od drugiego. To takie małe, białe zaskórniaczki. Gdy się je lekko przyciśnie bądź zdrapie, to wychodzą z nich takie białe "glistki" wągrowate. Z tego również powodu, domniemam, że spod moich piersi wydobywa się nieprzyjemny zapach zjełczałego masła, zwłaszcza podczas upałów. Jak sobie z tym wszystkim poradzić? :(:(
  • Jestem zaniedbana strasznie. Lekarzy unikam, boję się. Muszę coś w końcu z sobą zrobić. Jest jednak tego tak dużo, że sama nie wiem od czego zacząć. Po pierwsze zęby - czuję że mam nadwrażliwe. Piję, palę, odżywiam się niezdrowo. Mam dopiero 24 lata, a czuję się stara i zniszczona. Paznokcie mam zaniedbane:( moje włosy, skóra to tragedia. Powinnam też pójść do ginekologa, ostatnio byłam rok temu. Lekarka powiedziała, że mam małą nadżerkę, ale w sumie zbagatelizowała to i nic nie wspomni...
  • prepraszam, ze pisze tak doslownie. ale nazwac tego inaczej nie mozna- czy normalne sa biale krosteczki z malutka zawartoscia jakiejs bialej tresci na obrzezach lechtaczki ? nigdy wczesniej nie zwrocilam na to uwagi. dodam, ze nie mam uplawow, a swedziec swedzi sporadycznie... do ginekologa i tak mam zamiar sie wybrac, ale moze szybciej podacie jakies wskazowki ... bede wdzieczne, bo sprawa ta troche mnie wystraszyla... pozdrawiam, b.
  • po ciazy i noszeniu mojego malenstwa ostatniego pare razy bolaly mnie plecy bol byl czasami intensywny, ale dosyć szykoprzechodził jak sobie te plecy odciazałam (nie nosilam, nie dzwigalam) pare razy czulam lekkie dretwienie w miesjcu, czy w poblizu miejsca bolu jako, ze bylam zapracowana kobieta gdy bol przechodzil to zapominalam isc do lekarza dlugo mnie nic nie bolalo, az do wczorajszej kąpieli w zimnej wodzie i noszenia podrosnietego dziecka cos mi tak wlazlo w jedna pol...
  • Czym spowodowana jest grzybica pochwy? Otoz niedawno dowiedzialam sie, ze na to cierpie:( Mam 19 lat i radykalnie dbam o higiene, dlatego nie mam pojecia skad sie to u mnie wzięlo?!:( ...Czy grzybica moze byc spowodowana seksem w jeziorze?...
  • witajcie okazało sie ze jestem w ciązy, barzdo sie ciesze choc wiadomo stres tez gdzies sie wkrada..bo czytam tu i owdzie,ze nie wolno tego, nie wolno tamtego Fakt faktem nie wiem kompletnie jak sie zachowywac czy usuwać tipsy, bo może szkodza, czy odpuścic sobie fryzjera??, Czytałam ze są jakeis wskazania i p/wskazania co do dbania o siebie??? Siedze i zmywam lakier z paznokci,ale tipsów sama nie usune czy one moga az tak szkodzic??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się