Forum Dom Kuchnie i łazienki
ZMIEŃ
      deweloperzy

deweloperzy

(4 wyniki)
    • Witam wszystkich! Ile waszym zdaniem moze kosztowac przystowowanie lokum w stanie deweloperskim do zamieszkania (podlogi, umeblowanie, wyposazenie itd)? Chodzi o metraz 60 mkw, 3 pokoje i wykonczenie materialami dobrej klasy. Czy ktos z Was ostatnio to przechodzil i jest na biezaco z kalkulacjami? Bardzo dziekuje za cenne wskazowki! Pozdrawiam!
    • czy rury odpływowe w łazience powinny być na zewnątrz czy wkute w ścianę? mieszkanie jest w trakcie budowy i zastanawiam się czy powinnam żądać od dewelopera, żeby to wszystko pochował. szczególnie pod umywalką - szafka podumywalkowa w takim stanie rur jak teraz może być tylko na wymiar. zaproponowano mi że przecież murek mogę zrobić.... prawie zaczęłam krzyczeć!
    • kurierbudowlany.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=517&Itemid=1 Jeszcze w ubiegłym roku branża budowlana była najszybciej rozwijającą się w polskiej gospodarce, a płace pracowników rosły nawet o 20 procent. Dziś eksperci przewidują, że pracę w budownictwie straci nawet co trzecia osoba. Włodzimierz Strzelczak z Warszawy, który od lat zajmuje się remontami mieszkań, narzeka na brak klientów. "Jeszcze we wrześniu nie wiedziałem, w co ręce włożyć, a mój telefon nie milkł...
    • Witam Mam zamiar kupić u dewelopera mieszkanie 3-pokojowe z kuchnią otwartą na pokój dzienny oraz dwiema łazienkami - podaję link: www.kstrus.pl/img/up/11-goListopada-B2-67,58_.jpg Mam spór z deweloperem, gdyż w projekcie jest jeden kanał wentylacyjny w kuchni, a według mnie powinny być dwa kanały. Podaję treść ustawy, która to jasno (przynajmniej dla mnie) określa: ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY z dnia 12 kwietnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych, jakim powinn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się