dialog

(3 wyniki)
  • KASJERKI W POMORSKIM MAJĄ OGROMNY PROBLEM. DOTYCZY URLOPÓW OCZYWIŚCIE PLANOWANYCH ZA ROK 2009. OTO WIADOMOŚĆ JAKĄ OTRZYMAŁYŚMY OD MENADŻERA Z ODDZIAŁU. PROŚBA O POMOC. CO MAMY ZROBIĆ. Temat: urlopy kasjerów w lipcu i sierpniu br. W celu zapewnienienia obsady stanowisk kasjerskich we wszystkich placówkach Regionu Pomorskiego i wyeliminowania sytuacji wymagających zamykania placówek lub prowadzenia obsługi klientów bez obsługi gotówkowej decyzją Dyrektora Regionalnego w okresi...
  • Pani Alicjo poczytałem trochę o tym co przez ostatnie miesiace, Pani pisała. Dziś przy porannej kawie wpadła mi taka myś ,, A może kobieta rzeczywiście chce działać na rzecz pracowników ''. Może wreszcie to jest związek, który choć trochę stoi za pracownikiem nie reprezentując jedynie pracodawcy. Jedno jest pewne, ja ze swojej strony, po tym całym kilkuletnim doświadczeniu odmawiam reprezentowania siebie przez dotychczasowe inne związki. Pani Alicjo, macie z pewnością dostęp do...
  • Proszę o kontakt wszystkie osoby, które otrzymały nowe kontrakty menedżerskie, sprawa bardzo pilna - organizacjadialog2005@wp.pl Pozdrawiam Alicja Jędrych Przewodnicząca Dialog 2005

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się